| کد خبر ۳۲۳۱۵۵
کپی شد

◄ افزایش سهمیه سوخت رانندگان تاکسی های اینترنتی تا سقف ۳۰۰ لیتر در ماه

با موافقت دولت، سهمیه مازاد سوخت رانندگان تاکسی های اینترنتی متناسب با میزان پیمایش آنها محاسبه و تا سقف ۳۰۰ لیتر در ماه روی کارت سوختشان اعمال خواهد شد.

افزایش سهمیه سوخت رانندگان تاکسی های اینترنتی تا سقف ۳۰۰ لیتر در ماه
تین نیوز |

دولت با درخواست شرکت های تاکسی اینترنتی برای تامین سوخت مورد نیاز رانندگان موافقت کرد.

به گزارش تین نیوز، بر اساس آنچه در شبکه های اجتماعی منتشر شده، سهمیه مازاد سوخت رانندگان تاکسی های اینترنتی متناسب با میزان پیمایش آنها محاسبه و تا سقف ۳۰۰ لیتر در ماه روی کارت سوختشان اعمال خواهد شد.

این تصمیم در جلسه انرژی که عصر دیروز، دوشنبه ۱۶ شهریور، به ریاست مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری برگزار شد، مورد بررسی و موافقت قرار گرفت. این جلسه در پی درخواست و پیگیری شرکت های تاکسی اینترنتی برگزار شد.

میزان سهمیه مازاد سوخت هر راننده به میزان پیمایش او وابسته خواهد بود. به این ترتیب، رانندگانی که مسافت بیشتری را در قالب فعالیت خود در تاکسی های اینترنتی طی می کنند، متناسب با پیمایش ثبت شده، سهمیه سوخت بیشتری دریافت خواهند کرد؛ البته این سهمیه در هر ماه حداکثر ۳۰۰ لیتر خواهد بود.

قرار است سهمیه اختصاص یافته مستقیما روی کارت سوخت رانندگان منظور شود تا امکان استفاده از آن برای تأمین سوخت مورد نیاز فراهم باشد. 

تاکسی های اینترنتی طی ماه های اخیر پیگیر اختصاص سهمیه سوخت متناسب با میزان فعالیت و پیمایش رانندگان خود بوده اند. با تصمیم جدید دولت، سازوکاری برای تخصیص سهمیه مازاد بر اساس پیمایش در نظر گرفته شده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.

  • پاسخ

    باسلام. جالب است از سهمیه سوخت رانندگان تاکسی سواری کرایه ویژه حمل و نقل مسافر به خارج از شهر کاسته شده و بر سهمیه بنزین خودروهای اینترنتی که بصورت غیر مجاز و غیر قانونی فاقد صلاحیت مقتضی اقدام به جابجایی مسافر به خارج از شهر و سایر اقصا نقاط کشور می نمایند.
    این در حالی است که اخیراً تاکسی های سواری کرایه را ملزم به بستن دستگاه جی پی اس نموده بودند
    چقدر دولت و مسیولین هوای شرکت و خودروهای اینترنتی را دارند و کمر به نابودی حمل و نقل سواری کرایه بسته اند.
    آب از سرچشمه گلالود است
    لعنت الله علی اللقوم ظالمین

  • محمد پاسخ

    سلام راننده اسنپی که بین استانی کار می‌کند ۳۰۰لیتر سهمیه ۳روزش است و ۲۷ روز دیگرو چکار کنه هر چی کرایه بگیره میشه کمیسیون و هزینه بنزینش و استهلاک خودرو و۰۰۰۰

  • ناشناس پاسخ

    باز هم طرح شفاف نیست طرحی هم که شفاف نباشد ضمانت اجرا ندارد باید مشخص شود و برای راننده داخل پلتفرم پیام ارسال شود که فلانی ، شما مثلا ۷۰ کیلومتر پیمایش داشتی به ازای این ۷۰ کیلومتر ، ۲۰ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی و ۱۰ لیتر بنزین ۳۰۰۰ تومانی برای شما شارژ شده است ، با وضعیت فعلی ، تاکسی اینترنتی کاملا از صرفه خواهد افتاد تا ضربه سنگینی به معیشت ۸ میلیون نفر راننده یعنی حداقل ۲۰ میلیون نفر از این ملت وارد خواهد شد همین حالا قیمت تعمیرات و خدمات کمر راننده را شکسته .