| کد خبر ۳۱۶۲۹۷
کپی شد

◄ گلایه رانندگان کامیون از نحوه اعلام بار شهرک های صنعتی و افزایش دلالی در توزیع بار

رانندگان کامیون می گویند: در شهرک های صنعتی مهمی مانند سگزی، دولت آباد، مورچه خورت و نجف آباد، بارهای قابل توزیع، به صورت شفاف و از طریق سیستم رسمی، اعلام بار توزیع نمی شود و همین مسئله موجب شده تا دلالان، باربری ها و برخی صاحبان کالا، سود اصلی را به دست آورند.

گلایه رانندگان کامیون از نحوه اعلام بار شهرک های صنعتی و افزایش دلالی در توزیع بار
تین نیوز |

رانندگان کامیون و کامیونداران در اصفهان، از وضعیت نابسامان توزیع بار و بی توجهی مسئولان استانی و صنفی در این استان انتقاد کردند.

به گزارش تین نیوز، برخی رانندگان کامیون در شبکه های اجتماعی خطاب به رئیس پایانه امیرکبیر، فرماندار و استاندار اصفهان این پرسش را مطرح کردند که چرا به مشکلات آنها رسیدگی نمی شود و نظارت موثری بر روند اعلام بار و توزیع کالا وجود ندارد.

به گفته این رانندگان، در شهرک های صنعتی مهمی مانند سگزی، دولت آباد، مورچه خورت و نجف آباد، بارهای قابل توزیع، به صورت شفاف و از طریق سیستم رسمی اعلام نمی شود و همین مسئله موجب شده تا دلالان، باربری ها و برخی صاحبان بار، سود اصلی را به دست آورند. 

رانندگان کامیون اصفهان با تاکید بر لزوم اعلام بارهای شهرک های صنعتی اصفهان در داخل سیستم اعلام بار، عنوان کردند:  اعلام نشدن این بارها، موجب شده است رانندگان گاهی یک ماه منتظر و متوقف بمانند تا نوبت بارگیری آنها فرا برسد.

رانندگان و کامیونداران همچنین با اشاره به وضعیت فعلی توزیع بار در اصفهان، مدعی شدند: در حال حاضر در این منطقه به اندازه دو بندر بار وجود دارد، اما هیچ دلسوزی برای راننده وجود ندارد، بنابراین مشکل کمبود بار نیست، بلکه نبود عدالت در توزیع و ضعف نظارت است.

رانندگان کامیون و کامیونداران اصفهان تاکید کردند: همزمان با افزایش مدت زمان خواب کامیون ها و طولانی شدن روند بارگیری کالا که به دلیل نظارت نادرست متولیان امر به وجود آمده،  افزایش شدید هزینه ها از جمله لاستیک، روغن و بیمه  ادامه دارد که موجب افزایش مشکلات رانندگان شده  است.

به گفته آنان، در حالی که درآمدها کاهش یافته، هزینه های نگهداری و تعمیرات ناوگان افزایش داشته و بر مشکلات رانندگان افزوده است‌.

رانندگان کامیون اصفهان با توجه به این مشکلات بر لزوم حذف دلالان بار تاکید و خاطرنشان کردند: اگر این مشکلات برطرف نشود، حمل و نقل جاده ای به تدریج از بین رفته و خسارات گسترده ای به اقتصاد کشور وارد می شود. 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.