بازدید سایت : ۶۳۶۳۰

◄ آیا برخی اعضای هیئت مدیره کانون کارگری رانندگان کامیون، کارفرما و مدیر شرکت حمل و نقل هستند؟

رانندگان و فعالان بخش حمل و نقل جاده ای کالا از تصدی تعدادی از کارفرمایان و مدیران شرکت های حمل و نقل در جایگاه عضویت و ریاست هیئت مدیره کانون سراسری انجمن های صنفی کارگری رانندگان کشور خبر دادند.

آیا برخی اعضای هیئت مدیره کانون کارگری رانندگان کامیون، کارفرما و مدیر شرکت حمل و نقل هستند؟
تین نیوز |

رانندگان و فعالان بخش حمل و نقل جاده ای کالا از تصدی تعدادی از کارفرمایان و مدیران  شرکت های حمل و نقل در جایگاه عضویت و ریاست هیئت مدیره کانون سراسری انجمن های صنفی کارگری رانندگان کشور خبر دادند.

به گزارش تین نیوز، این در حالی است که چند روز پیش آگهی تایید انتخابات کانون سراسری رانندگان کامیون منتشر شد و این کانون اعلام کرد: انتخابات مجمع عمومی این کانون مورد تایید وزارت محترم کار و اداره کل  تشکلات کارگری و کارفرمایی کشور  قرار گرفته و.آگهی ثبت این انتخابات نیز منتشر گردیده است.

در همین زمینه نامه ای خطاب به رئیس کانون عالی کارگران ایران نوشته و در شبکه های اجتماعی منتشر شده است.

متن این نامه  خطاب به سمیه گلپور رئیس کانون عالی کارگران ایران به شرح زیر است: 

« احتراماً به پیوست تصویر مستندات تصدی تعدادی از کارفرمایان شاغل در حرفه حمل و نقل کالای جاده ای  در مقام مدیران  شرکت های حمل و نقل در جایگاه عضویت و ریاست هیئت مدیره کانون سراسری انجمن های صنفی کارگری رانندگان کشور تقدیم حضور می گردد.

با عنایت به اینکه حضور این افراد در تشکلات صنفی کارگری و خصوصاً در جایگاه مدیران کانون های سراسری علاوه بر تضاد منافع و عدم امکان حفظ منافع کارگران این صنف ، به دلیل مغایرت حضور کارفرمایان  با مقاوله نامه های سازمان جهانی کار موجبات خدشه دار شدن استقلال تشکلات صنفی کارگری را فراهم نموده است .

خواهشمند است دستور فرمایید نسبت به انعکاس موارد به سازمان های کارگری و کارفرمایی وزارت  تعاون کار و رفاه اجتماعی اقدام عاجل صورت پذیرفته تا این تشکلات از حضور کارفرمایان در کرسی های تصمیم گیری گروه  بزرگی از کارگران شاغل در حرفه رانندگی کامیون پالایش گردند.

محسن متقین 

۱۴۰۳/۱۲/۲۱» 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • محمد مهدی هراتی زاده پاسخ

    سلام هیچکس نمی تواند همزمان در دو هیات مدیره حقوقی صنف کارگری و کارفرمایی مخصوصا در سمت ریاست و دبیری بجز بازرس کاندیدا گردد ولی متاسفانه مشکل از تداخل جایگاه کارگری راننده خویشفرما و راننده کارگر و سهامداری کارفرمایی شرکت ناشی می گردد که رژیم حقوقی آنها کاملا متفاوت است.
    بخش تعاونی قوانین شفاف تری دارد ولی قانون تشکلها برای حمل و نقل کاملا غیر منطبق با قانون کار اجراء می گردد چون نماینده دولت هستند تا نماینده صنف.

    • مهدی.

      در دو هیات مدیره انجمن‌ها نیستند .مدیران و مالکان شرکتهای حمل و نقل و مالکین تعداد بالا ماشینها هستند .

  • صالحی پاسخ

    اگه ما راننده هستیم که در اینچندسال نه رای گیری را برای اعضا دیده ایم ونه خبر دار شده یم وهر ووقت هم میریم برای کارت هوشمند انجمن همون افراد همیشگی هستند و تا حالا کسی برای رای گیری از ما چیزی نخواسته این نوعی پادشاهی دیکتاتوری است

  • محسن متقین پاسخ

    استاد گرامی جناب هراتی زاده
    سلام
    منظور عضویت در دو تشکل کارگری و کارفرمایی نیست .
    منظور عضویت در تشکل کارگری رانندگان با داشتن کارت هوشمند رانندگی و هم زمان عضویت در هیات مدیره شرکت حمل و نقل کالا است
    این آقایان شرکت دارند

  • علی محمدبهرامیان پاسخ

    با سلام در این مورد بخصوص دوعضوتاثیر گذار انجمن صنفی کارفرمایی کامیونداران شهرمون علاوه برهیئت مدیره صنف هیئت مدیره ومدیر شرکت تعاونی کامیونداران هستندجزو هیئت مدیره حمل و نقل استان هستند بازرس کانون استان هم هستند وجالب اینکه اصلا کامیون ندارن

  • زارع پاسخ

    سلام،
    کاملاً درسته،
    مثلاً شرکت حمل و نقل شادگان بار جنوب و شرکت حمل و نقل شقایق بار شادگان.
    یکی از اعضا توی هیئت مدیره هر دو تا شرکت عضو هست و داخل یکیشون نایب رئیس هیئت مدیره.

    • کارشناس حمل و نقل

      آقای ابراهیم دورقی

  • مهدی پاسخ

    چون اعضای استانی هم که اینا و انتخاب میکنن هم جز مالکین و اعضای هیأت مدیره شرکتهای حمل و نقل و سرمایه گذاران مالک تعداد زیاد ناوگان که راننده هم نیستند ،هستند که نان به قرض هم می‌دهند و انجمنی که کارگری هست به دست کارفرما و مالک اداره میشه که جز طنز روزگار هست.به قرآن این جریان و ۱۵سال دارم هر جایی و در هر رسانه ای که مجال طرح بوده داد میزنم و الان بعد این همه وقت اولین باره که میبینم یک رسانه این خبر رو کار کرده. این جریان فاجعه است برای رانندگان بدون ماشین و کارگر.و تقاضا دارم که پیگیری بشه.تضاد منافع از این جریان اظهر تر نیست .