◄ درخواست چهار بانده شدن جاده های خروجی شهر نورآباد استان لرستان
مردم شهرستان دلفان استان لرستان خواستار چهار بانده شدن جاده های خروجی شهر نورآباد تا شعاع ۲۵ کیلومتری شده و با راه اندازی یک کارزار اینترنتی این مطالبه را از مقامات مرتبط درخواست کرده اند.

مردم شهرستان دلفان استان لرستان خواستار چهارخطه شدن جاده های خروجی شهر نورآباد تا شعاع ۲۵ کیلومتری شده و با راه اندازی یک کارزار اینترنتی این مطالبه را از مقامات مرتبط درخواست کرده اند.
به گزارش تین نیوز ، شهروندان شهرستان دلفان در این کارزار اعلام کرده اند که به نیابت از وجدان عمومی مردم این دیار محروم اما صبور، مراتب عمیق ترین نگرانی و نارضایتی خود را از وضعیت فاجعه بار جاده های ارتباطی حوزه خروجی شهر نورآباد به استحضار عالی ترین مقامات قوای سه گانه کشور می رسانیم.
مرگ 18 نفر از شهروندان دلفان در کمتر از سه ماه در تصادفات
به گفته آنان، طی کمتر از سه ماه گذشته، در فاصله ای کوتاه و کمتر از ۲۵ کیلومتر از محدوده شهر نورآباد، در محورهای منتهی به کرمانشاه، نهاوند و سایر جاده های خروجی، هجده (۱۸) نفر از شهروندان بی گناه این شهرستان، در اثر تصادفات دلخراش، جان خود را از دست داده اند؛ فاجعه ای غم انگیز که رنج آن نه فقط دامن گیر خانواده ها، بلکه جراحتی بر پیکره حیثیت مدیریتی در حوزه زیربنایی کشور است.
شهروندان شهرستان دلفان، تاکید کرده اند: تداوم وضعیت کنونی، نه تنها تهدیدی آشکار علیه امنیت جانی مردم این منطقه مظلوم است، بلکه نوعی بی عدالتی ساختاری و محرومیت مضاعف تلقی می شود. این در حالی ست که چهاربانده بودن جاده ها، نه یک مطالبه مازاد، بلکه حداقل استاندارد ایمنی در کشور تلقی می گردد.
امضاکنندگان این کارزار اعلام کردند که مصرّانه و با تکیه بر اصول قانون اساسی در خصوص حق حیات، امنیت عمومی و توسعه عادلانه، خواستار صدور دستور فوری جهت آغاز عملیات چهارخطه سازی جاده های خروجی شهرستان دلفان تا شعاع ۲۵ کیلومتری از سوی قوه مجریه و نظارت مؤثر دو قوه دیگر بر روند آن هستیم.
امید می رود این مطالبه بحق و فوری، با عزمی جدی، اراده ای ملی و نگاه ویژه ای به مظلومیت تاریخی این شهرستان، مورد اجابت قرار گیرد؛ چراکه ما دیگر توان عزادار شدن برای فرزندان مان بر آسفالت های ترک خورده بی تدبیری را نداریم.