| کد خبر ۳۱۸۲۳۸
کپی شد

بیش از ۶۰۰ پرواز روزانه هنوز به آسمان خلیج فارس برنگشته است

الجزیره در گزارشی از جدیدترین داده های پروازی ۷ شرکت بزرگ هواپیمایی حاشیه خلیج فارس اعلام کرد؛ این شرکت ها پس از ۱۲ هفته تلاش برای خروج از رکود پروازی به دلایل امنیتی، هنوز نتوانسته اند به سطح پروازهای قبل از جنگ بازگردند و فاصله قابل توجهی با وضعیت عادی دارند.

بیش از ۶۰۰ پرواز روزانه هنوز به آسمان خلیج فارس برنگشته است
تین نیوز |

الجزیره در گزارشی از جدیدترین داده های پروازی ۷ شرکت بزرگ هواپیمایی حاشیه خلیج فارس اعلام کرد؛ این شرکت ها پس از ۱۲ هفته تلاش برای خروج از رکود پروازی به دلایل امنیتی، هنوز نتوانسته اند به سطح پروازهای قبل از جنگ بازگردند و فاصله قابل توجهی با وضعیت عادی دارند. 

به گزارش تین نیوز به نقل از کن نیوز، این شرکت ها روز ۲۲ ماه مه تنها ۱۶۸۵ پرواز انجام داده اند و این رقم در حالی است که پیش از جنگ خاورمیانه، روزانه نزدیک به ۲۳۰۰ پرواز داشتند و پس از ۱۲ هفته هنوز بیش از ۶۰۰ پرواز در روز کمتر از حالت عادی انجام می دهند. 

در اوایل مارس گذشته و پس از بسته شدن حریم هوایی قطر و امارات و تبادل حملات، صنعت هوانوردی این کشورها به حالت شبه فلج درآمد. در بدترین شرایط یعنی ۸ مارس، مجموع پروازهای ۵ شرکت بزرگ به ۶۶۱ پرواز در روز سقوط کرد که تنها ۳۲ درصد ظرفیت قبل از بحران بود. از آن روز ۱۲ هفته می گذرد اما ترمیم کامل هنوز میسر نشده است.

هنوز یک چهارم پروازهای منطقه زمین گیر است

در ۲۲ ماه مه، مجموع پروازهای ۷ شرکت به ۱۶۸۵ رسیده که حدود سه چهارم (۷۵ درصد) سطح قبل از جنگ است. یعنی پس از سه ماه، هنوز یک چهارم پروازهای منطقه زمین گیر باقی مانده است. این آمار نشان می دهد کشورهای عربی همچنان تبعات سنگین جنگ را در بخش حیاتی هوانوردی خود تحمل می کنند و راه طولانی تا بازگشت کامل در پیش دارند.

امارات با ۴۷۲ پرواز (۹۰ درصد بهبود) و فلای دبی با ۲۲۳ پرواز (۶۴ درصد) و کویت با ۶۳ پرواز بهترین وضعیت را داشته اند. اما قطر با ۳۵۷ پرواز تنها ۶۲ درصد بهبود یافته و عربستان با ۲۳۰ پرواز (۷۸ درصد) و بحرین با ۱۰۶ پرواز فاصله زیادی با روزهای عادی دارند. این آمار نشان می دهد برخی شرکتها بیش از سه ماه پس از جنگ هنوز به نیمی از توان خود هم نرسیده اند.

قطعه قطعه شدن مسیرهای هوایی خلیج فارس، افزایش زمان سفر، لغو پروازها و کاهش تعداد مسافران از پیامدهای این بحران است.

کارشناسان معتقدند حتی در خوش بینانه ترین سناریو، ماه ها طول می کشد تا اعتماد مسافران و برنامه منظم پروازها به حالت قبل بازگردد. این یعنی کشورهای عربی منطقه از نظر ترانزیت هوایی نیز مانند سایر بخش های اقتصادی خود، قربانی بحران ساخته شده توسط متحدان غربیشان شده اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.