بازدید سایت : ۸۵۳۷۶
| کد خبر ۲۰۶۱۳۹
کپی شد

تاجیکستان، ارتباط هوایی با ایران را قطع کرد

آژانس هواپیمایی کشوری وابسته به دولت تاجیکستان اعلام کرد تا تثبیت اوضاع در پی شیوع کرونا در ایران، ارتباط هوایی با «تهران» قطع خواهد شد.

 تاجیکستان، ارتباط هوایی با ایران را قطع کرد
تین نیوز |

آژانس هواپیمایی کشوری وابسته به دولت  تاجیکستان اعلام کرد تا تثبیت اوضاع در پی شیوع کرونا در ایران، ارتباط هوایی با «تهران» قطع خواهد شد.

«عزیز نقیب‌زاده» معاون اول آژانس هواپیمایی کشوری تاجیکستان در این مورد گفت: از شرکت «وارش ایرلاین» و شرکت‌های تاجیکی درخواست شده تا زمان تثبیت اوضاع در جمهوری اسلامی ایران به طور موقت از انجام پرواز در مسیر این کشور خودداری کنند.

در حال حاضر از تاجیکستان به ایران هفته‌ای 2 پرواز «دوشنبه – مشهد» و «تهران-دوشنبه-بیشکک-تهران» انجام می‌شود.

تا به امروز تاجیکستان به خاطر جلوگیری از شیوع ویروس جدید کرونا ارتباط هوایی با چین را قطع کرده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.