◄ جای خالی ساختار مدون برای مشارکت خیرین در پروژه های راه سازی
سید حسین میرشفیع رئیس هیات مدیره انجمن خیرین راه و ترابری با اعلام آمادگی این انجمن برای انتقال تجربیات و مشارکت در اقدامات و برنامه های پدافند غیرعامل، فقدان ساختار مدون برای مشارکت خیرین در پروژه های راهسازی را یکی از موانع بزرگ هم افزایی خیرین در این امر برشمرد.

سید حسین میرشفیع رئیس هیات مدیره انجمن خیرین راه و ترابری با اعلام آمادگی این انجمن برای انتقال تجربیات و مشارکت در اقدامات و برنامه های پدافند غیرعامل، فقدان ساختار مدون برای مشارکت خیرین در پروژه های راهسازی را یکی از موانع بزرگ هم افزایی خیرین در این امر برشمرد.
به گزارش خبرنگار تین نیوز، وی در تشریح اقدامات اخیر انجمن اظهار کرد: در پی وقوع جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، با توجه به حضور و فعالیت همکاران باتجربه در امر مدیریت حمل و نقل در شرایط بحران در انجمن، ما برای مشارکت در اقدامات و انتقال تجربیات در حوزه پدافند غیرعامل به وزیر محترم راه و شهرسازی، مدیریت راه آهن و سایر مراجع ذیربط اعلام آمادگی کرده و راهکارها و پیشنهاداتی در جهت مدیریت شرایط ارائه کردیم که مورد استفاده قرار گرفت.
میرشفیع، مشارکت در تکمیل محور مواصلاتی محدوده یزد – ساغند را از دیگر اقدامات اخیر انجمن خیرین برشمرد و توضیح داد: این پروژه در پیوند با مقررات بند پ ماده 20 قانون برنامه هفتم به ارزش حدود 700 میلیارد تومان و به طول 100 کیلومتر در باند دوم بزرگراه یزد به طبس در محدوده یزد به ساغند اجرایی می شود.
وی افزود: همچنین در سالجاری انجمن خیرین راه و ترابری بهسازی 36 کیلومتر از راه های اصلی و فرعی استان یزد و پروژه های مشابهی را در استان اردبیل با مشارکت استانداری ها در دست اقدام دارد.
رئیس هیات مدیره انجمن خیرین راه و ترابری در ادامه با اشاره به مشارکت در احداث یک پل بزرگ توسط این انجمن در شمال استان خوزستان، بیان کرد: این پل در منطقه دیاران در در مرز استان خوزستان و چهارمحال و بختیاری روی رودخانه کارون ساخته می شود که پایه های پل ساخته شده و احداث عرشه پل توسط انجمن انجام خواهد شد.
میرشفیع مشارکت در مدیریت ایمنی حمل و نقل و اصلاح نواقص ایمنی راه به متولی گری وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری را دیگر اقدام انجمن اعلام کرد و افزود: در این راستا انجمن، ممیزی و اصلاح نواقص ایمنی دو محور پرترافیک تهران شامل؛ جاده تهران به فیروزکوه و جاده هراز را به انجام رسانده است.
وی مشارکت در تکمیل پروژه های آزادراهی کنار گذر مشهد، دسترسی پرند به آزادراه قدیر و بندر شهید رجایی به کمربندی بندرعباس را از دیگر اقدامات انجمن برشمرد.
میرشفیع در ادامه از آمادگی انجمن برای مشارکت در پروژه برقی سازی راه آهن تهران مشهد با استفاده از ظرفیت های شرکت های داخلی و خیرین به ارزش کلی 1.3 میلیارد یورو و همچنین از تمهیدات و برنامه های انجمن برای کمک به راه اندازی موکب های اربعین حسینی در ایام اربعین 1404 خبر داد.
وی در پاسخ به پرسش مبنی بر موانع موجود بر مسیر مشارکت و هم افزایی هر چه بیشتر خیرین در پروژه های راهسازی بیان کرد: برخلاف وزارتخانه های بهداشت و آموزش و پرورش که در آنها ساختار و چارچوب مدون برای مشارکت و هم افزایی و پشتیبانی از خیرین ایجاد شده، وزارت راه و شهرسازی هنوز فاقد چنین ساختاری است و این یکی از موانع مهم پیش روی خیرین برای مشارکت هر چه بیشتر در پروژه های زیرساختی و راهسازی به شمار می رود.
میرشفیع در پایان با اشاره به مشارکت 2.4 همتی خیرین در دو سال قبل و یک همتی در سال گذشته و احداث 8 هزار کیلومتر راه روستایی و 500 پل بزرگ در کشورطی سال های اخیر با استفاده از ظرفیت های خیرین، افزود: همکاری و تعامل مسئولان سازمان راهداری و وزارت راه و شهرسازی در این زمینه بسیار گره گشا است اما این تعامل بیشتر سمت و سوی فردی دارد و اگر ساختار لازم برای آن تعریف شود قطعا مشارکت خیرین مثمرثمرتر خواهد بود. ضمنا معافیت های مالیاتی و مشوق های خوبی نیز در برنامه هفتم برای این مشارکت در نظر گرفته شده که امیدواریم با اجرایی شدن آنها شاهد رشد مشارکت خیرین در پروژه های راه و ترابری باشیم.
انتهای پیام