بازدید سایت : ۲۹۷۱۲
| کد خبر ۳۰۱۵۵۲
کپی شد

◄ صاحبان کالا چگونه حمل و نقل جاده ای را متوقف می کنند؟/ مشکل بزرگ رانندگان کامیون و شرکت های حمل و نقل در دریافت کرایه حمل بار

عدم پرداخت کرایه حمل بار در بخش حمل و نقل جاده ای کالا به یکی از معضل های اساسی این بخش تبدیل شده به گونه ای که نه تنها رانندگان کامیون بلکه شرکت های حمل و نقل را نیز شاکی کرده است.

صاحبان کالا چگونه حمل و نقل جاده ای را متوقف می کنند؟/ مشکل بزرگ رانندگان کامیون و شرکت های حمل و نقل در دریافت کرایه حمل بار
تین نیوز |

پرداخت نکردن کرایه حمل بار در بخش حمل و نقل جاده ای کالا به یکی از معضل های اساسی این بخش تبدیل شده به گونه ای که نه تنها رانندگان کامیون  بلکه شرکت های حمل و نقل را نیز شاکی کرده است.

خبر مهم امروز را بخوانید:

رانندگان کامیون برای دریافت خسارت‌ های ناشی از اعتصابات اقدام کنند: بودجه مصوب 100 میلیارد تومان+ جزئیات

به گزارش تین نیوز ، متهم اصلی این فرایند معیوب و دردسرساز برای رانندگان کامیون و شرکت های حمل و نقل جاده ای کالا، صاحبان کالا هستند.

صاحبان کالا چه آنها که در بخش دولتی فعالیت می کنند و  چه بخش خصوصی و چه آن دسته که به اصطلاح به آن خصولتی می گویند به دلیل  حمایت هایی که  با عناوین مختلف از جمله سرمایه گذار، تولید کننده، صادرکننده، کارآفرین و ... از آنان می شود و ترازویی که کفه آن به طرف آنان سنگینی می کند، به بهانه های مختلف از پرداخت کرایه های حمل بار طفره رفته و بدین ترتیب هم برای رانندگان کامیون و هم برای شرکت های حمل و نقل مشکل ایجاد و چرخه حمل و نقل جاده ای کالا دچار مشکل و حتی در مواقعی متوقف می کنند که نمونه آن توقف چند روزه کامیون در اعتراضات خرداد ماه امسال است.

گرچه ممکن است عدم پرداخت کرایه در نگاه اول متوجه شرکت های حمل و نقل باشد اما بررسی دقیق تر نشان می دهد اگر صاحبان کالا کرایه ها را به موقع پرداخت کرده و به بهانه های مختلف از این کار طفره نروند، شرکت های حمل و نقل هم می توانند حق و حقوق رانندگان را طبق روال عادی بپردازند و موجب کاهش نارضایتی آنان شوند.

این موضوع نشان می دهد شرکت های حمل و نقل نیز همچون رانندگان قربانی سیاست های منفعت طلبانه صاحبان کالا می شوند و همان طور که رانندگان باید از چند روز تا چند ماه پیگیر پرداخت کرایه های خود از شرکت های حمل و نقل باشند، این شرکت ها هم همین فرآیند سخت را طی کرده و باید برای دریافت کرایه به دنبال صاحبان کالا بدوند.

بر اساس گفته یک متصدی شرکت حمل و نقل، در اکثر موارد پس بارگیری و حمل کالا انجام شد وقتی زمان پرداخت کرایه فرا می رسد،  وعده های صاحبان کالا در مورد زمان پرداخت کرایه ها هم شروع می شود  و  این شرکت ها گاهی تا چند ماه قادر به دریافت  کرایه های خود از صاحبان بار نیستند.

به گفته این متصدی حمل و نقل، افزایش پیگیری ها شرکت های حمل و نقل  نیز واکنش هایی همچون خاموش کردن تلفن و عدم پاسخگویی ، وعده های مجدد و یا بهانه هایی همچون وضعیت بد اقتصادی، کسادی بازار و .. به دنبال دارد.

تمان این بهانه ها در حالی مطرح می شود که صاحبان کالا معمولا  هزینه های خود را از مصرف کنندگان نهایی که همان مردم هستند، دریافت  و در صورت افزایش هزینه های خود،  با افزایش قیمت کالا آن را جبران می کنند.

واضح است که این مشکل غیرقابل حل نیست و راهکارهایی هم برای رفع آن وجود دارد. برای مثال می توان همان طور که در بخش حمل و نقل مسافری، مسافر تا قبل از پرداخت کرایه نمی تواند از وسیله حمل و نقل استفاده کند یا همان طور که در حمل و نقل مسافری اینترنتی، مسافران به محض  پایان سفر ملزم به پرداخت کرایه هستند برای بخش حمل و نقل کالا هم  می توان چنین تمهیداتی اندیشید و با طراحی سامانه های  اینترنتی، صاحبان بار را ملزم کرد به محض رسیدن رانندهبه مقصد کرایه ها را پرداخت نماید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.