۹۰۰ واگن از خاک ایران در راه افغانستان است/ روند انتقال کالا عادی است
سخنگوی حکومت افغانستان اعلام کرد: روند انتقال کالا از مسیر خط آهن خواف- هرات به صورت عادی ادامه دارد.
حمل و نقل کالا های تجاری از طریق خط آهن خواف-هرات به طور عادی جریان دارد و هیچ گونه تأخیری در آن صورت نگرفته است.
به گزارش تین نیوز به نقل از صدا و سیما، درپی تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران و نیز تشدید حملات جمهوری اسلامی ایران به اهداف آمریکایی- صهیونی درمنطقه، موضوع توقف روند انتقال کالا از مسیر خط آهن خواف - هرات به یک نگرانی تبدیل شد بود، اما «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی حکومت افغانستان در پیامی از طریق شبکه های اجتماعی اعلام کرد: به همه هموطنان اطمینان می دهیم که حمل و نقل کالا های تجاری از طریق خط آهن خواف-هرات به طور عادی جریان دارد و هیچ گونه تأخیری در آن صورت نگرفته است.
یک قطار حامل کالا های تجاری به تازگی به ایستگاه روزنک در استان هرات رسیده است که حامل ۴۲ واگن سیمان است. انتظار می رود قطار دیگری حامل مواد غذایی و سوخت نیز به زودی به ایستگاه روزنک برسد.
همچنین، طبق اطلاعات مقامات راه آهن ایران، ۹۰۰ واگن از خاک ایران در راه افغانستان هستند و طبق روال عادی به این کشور وارد خواهد شد. در عین حال، از تجار ملی انتظار داریم که بدون هیچ دلیل موجهی قیمت کالا های تجاری را افزایش ندهند.