بوئینگ از ماه آینده تحویل به چین را آغاز می کند
بوئینگ از ماه آینده تحویل هواپیما به چین را آغاز می کند و هدف آن تا پایان سال 47 فروند 737 مکس در ماه است.
بوئینگ از ماه آینده تحویل هواپیما به چین را آغاز می کند و هدف آن تا پایان سال 47 فروند 737 مکس در ماه است.
به گزارش تین نیوز به نقل از انجمن شرکت های هواپیمایی ایران، بوئینگ پس از لغو ممنوعیت وارداتی که چین در بحبوحه تشدید جنگ تجاری به رهبری ایالات متحده اعمال کرده بود، در ماه ژوئن تحویل به چین را از سر خواهد گرفت.
کلی اورتبرگ، مدیرعامل بوئینگ، در سخنرانی در کنفرانس تصمیم های استراتژیک برنشتاین گفت که این شرکت تعرفه های تلافی جویانه را از نزدیک زیر نظر دارد.
او گفت: زمانی که تعرفه ها افزایش یافت چین بلافاصله گفت، ما نمی توانیم هواپیماها را تحویل بگیریم. اکنون وضعیت برعکس شده و اولین تحویل در ماه آینده انجام خواهد شد.
در طول این رویداد، اورتبرگ اضافه کرد که این شرکت در حال نزدیک شدن به هدف تولید 38 هواپیما در ماه برای 737 مکس است.
اورتبرگ ادامه داد: زمانی که از این ثبات عبور کنیم و شاخص های عملکرد خوب به نظر برسند، با FAA بررسی می کنیم و تولید را به 42 فروند در ماه می رسانیم.
او گفت که این افزایش می تواند در اواسط سال 2025 اتفاق بیفتد و قابل درک است که با اولین افزایش سقف از FAA، انتظار می رود افزایش سقف بعدی را پس از آن اعلام کند.
وی افزود: بوئینگ موفق شد سقف تولید 787 خود را از پنج فروند به هفت فروند در ماه افزایش دهد.