خرید هواپیمای چینی با نفت نتیجه سودجویی دلالان تحریم است! / آنها مانع شکسته شدن تحریم ها می شوند
نماینده مجلس، خرید هواپیمای چینی با تهاتر نفت را نتیجه تحریم ها و سودجویی دلالان دانست و تأکید کرد باید تبعات منفی تحریم ها را صادقانه به مردم گفت. وی خواستار مدیریت هوشمندانه اقتصادی و نظارت دقیق بر معاملات شد.

نماینده مجلس، خرید هواپیمای چینی با تهاتر نفت را نتیجه تحریم ها و سودجویی دلالان دانست و تأکید کرد باید تبعات منفی تحریم ها را صادقانه به مردم گفت. وی خواستار مدیریت هوشمندانه اقتصادی و نظارت دقیق بر معاملات شد.
قیمت واقعی ۲ فروند هواپیمای ایرباس هما اعلام شد
ادعای گران خریدن هواپیما صحت ندارد
ناگفته های خرید هواپیما از چین/ جزئیات قرارداد خرید 2 فروند ایرباس در دولت شهید رئیسی
به گزارش تین نیوز به نقل از رکنا، سید فرید موسوی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در واکنش به خبر خرید هواپیما از چین با قیمتی حدود سه برابر ارزش واقعی از طریق تهاتر نفت گفت: اینها از نتایج تحریم ها است. دلالان تحریم که از آنها صحبت می کنیم، همان کسانی هستند که از این شرایط سود می برند و مانع شکسته شدن تحریم ها می شوند.
وی افزود: ملت ایران همواره تلاش کرده تا تحریم ها را بی اثر کند اما برخی نیروها به دنبال حفظ این وضعیت هستند، چراکه منافع خود را در آن می بینند. این سودجویی ها منجر به معاملات غیرمنطقی مانند خریدهای گران قیمت می شود.
موسوی با اشاره به هوشمندتر شدن تحریم ها، تأکید کرد: باید فضای اقتصادی را به درستی مدیریت کرد و همزمان صدای حقانیت ملت ایران را به جهانیان رساند. همچنین، باید تبعات منفی این شرایط به صورت شفاف به جامعه اطلاع رسانی شود.
نماینده مردم مراغه در مجلس دوازدهم در ادامه گفت: هرچند من جزئیات دقیق این پرونده را نمی دانم اما هر معامله ای بدون نظارت دستگاه های مربوطه انجام نمی شود ولی به هر حال باید هزینه های تحریم را پذیرفت اگر چه در نهایت هزینه های آن بر دوش مردم سنگینی می کند، چراکه برای بازگرداندن سرمایه یا خرید کالاها، مجبور به پرداخت هزینه های اضافی هستند.
نماینده مجلس در پایان ابراز امیدواری کرد که با تدبیر مسئولان، هرچه سریع تر راه حل های مناسب برای کاهش فشار تحریم ها