تکمیل زنجیره سفرها، گامی مؤثر برای افزایش سهم حمل ونقل عمومی است
مدیرعامل شرکت مطالعات جامع حمل ونقل با تأکید بر پیشرفت چشمگیر زیرساخت های حمل ونقل عمومی پایتخت، سهم پایین مترو و اتوبوس از سفرهای روزانه شهروندان را حاصل ناتمام ماندن زنجیره سفرها دانست.

مدیرعامل شرکت مطالعات جامع حمل ونقل با تأکید بر پیشرفت چشمگیر زیرساخت های حمل ونقل عمومی پایتخت، سهم پایین مترو و اتوبوس از سفرهای روزانه شهروندان را حاصل ناتمام ماندن زنجیره سفرها دانست.
به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، میثم نوروزیان، مدیرعامل شرکت مطالعات جامع حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: طول خطوط متروی تهران از سال ۱۳۷۷ تاکنون به ۳۰۸ کیلومتر رسیده و جایگاه بیستم را در میان شبکه های متروی جهان به خود اختصاص داده ایم.
نوروزیان افزود: با این وجود، تنها ۱۹ درصد از ۲۰ میلیون و ۶۰۰ هزار سفر روزانه شهروندان از طریق مترو و اتوبوس انجام می شود؛ رقمی که با هدف گذاری طرح جامع حمل ونقل فاصله زیادی دارد و باید به بیش از ۵۵ درصد برسد.
نوروزیان تأکید کرد: پایین بودن استقبال از حمل ونقل عمومی، تنها به قیمت بلیت مربوط نمی شود، چرا که تهران دارای ارزان ترین بلیت متروی جهان است، اما شهروندان به علت زمان بر بودن دسترسی به ایستگاه ها و مسیرهای بلند، به ویژه در سفرهای کوتاه، مترو را کمتر انتخاب می کنند و همین مسئله، زنجیره سفر را ناتمام می گذارد.
وی راهکار خروج از این وضعیت را در تکمیل زنجیره سفرها دانست و گفت: در شهرهای پیشرفته جهان، با توسعه مسیرهای دوچرخه سواری، پیاده راه های ایمن و استفاده از اپلیکیشن های هوشمند سفر ترکیبی، این مشکل به طور مؤثر، حل و فصل شده است.
نوروزیان، نقش کلیدی تاکسی های اینترنتی در ارتقای دسترسی به ایستگاه های حمل ونقل عمومی را یادآور شد و اعلام کرد: هم افزایی میان این خدمات و شبکه حمل ونقل عمومی، علاوه بر سهولت در جابه جایی شهروندان، موجب کاهش ترافیک و آلودگی هوا نیز خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مطالعات جامع حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران در پایان با تأکید بر جایگاه تهران در مسیر هوشمندسازی حمل ونقل خاطرنشان کرد: تهران طی سه دهه گذشته در میان کلان شهرهای کشور، پیشرو بوده و این روند با برنامه های جدید مدیریت شهری پایتخت ادامه خواهد یافت.