بازدید سایت : ۳۶۱۸۵
| کد خبر ۲۹۱۴۷۳
کپی شد

◄ مانعی برای عرضه خودرو در بورس کالا نداریم

مدیرعامل بورس کالا درباره عرضه خودرو در بورس کالا اظهار داشت: مانعی برای عرضه خودرو در بورس کالا نداریم اما در این باره حاکمیت باید تصمیم بگیرد.

مانعی برای عرضه خودرو در بورس کالا نداریم
تین نیوز |

مدیرعامل بورس کالا در نشست خبری امروز با اشاره به رشد معاملات در بازار فیزیکی و بازار مالی، اظهار داشت: بازار مالی رشد خوبی داشت و برای معاملات بازار مالی ٢ هزار همت تا پایان امسال پیش بینی کرده بودیم که تا ١٩ بهمن ماه تقریبا این عدد محقق شد و معاملات کالایی هم در حالی در سال گذشته ١۴٢ همت بود امسال به تا به امروز به ۴٢٠ همت رسیده است.

به گزارش تین نیوز، سید جواد جهرمی درباره عرضه خودرو در بورس کالا اظهار داشت: مانعی برای عرضه خودرو در بورس کالا نداریم اما در این باره حاکمیت باید تصمیم بگیرد. در حال حاضر، خودروهای سنگین در بورس کالا مورد معامله قرار می گیرند و مسأله ای در این باره وجود ندارد. موضوعاتی درباره عرضه خودرو در بورس کالا مطرح شده اما هنوز جمع بندی نشده است. آن چیزی که اصرار دارین این است که معاملات خودرو را با عرضه کم آغاز نکنیم.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.