| کد خبر ۳۲۶۴۴۴
کپی شد

لغو پروازهای «الاتحاد» امارات به دمام و ریاض تمدید شد

شرکت هواپیمایی «الاتحاد» از تمدید لغو پروازهای خود به شهرهای دمام و ریاض عربستان سعودی خبر داد.

لغو پروازهای «الاتحاد» امارات به دمام و ریاض تمدید شد
تین نیوز |

شرکت هواپیمایی الاتحاد امارات اعلام کرد که به دلیل ناآرامی های منطقه ای، لغو پروازهای این شرکت تا ۱۹ نوامبر (۲۸ آبان) تمدید شده است.

به گزارش تین نیوز، این شرکت افزود که قصد دارد به صورت جزئی و چهار پرواز بین ابوظبی و جده را از روز جمعه ۶ نوامبر (۱۵ آبان) ازسر بگیرد.

شرکت مذکور همچنین اعلام کرد: تمامی پروازها اعم از مسافربری و باربری از ابوظبی به مقصد دمام و ریاض و بالعکس تا زمان اعلام شده، لغو شده است.

در همین رابطه دو روز پیش سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن از هدف قرار گرفتن فرودگاه دمام واقع در شرق عربستان و اهداف نظامی در جیزان واقع در جنوب این کشور خبر داد.

وی افزود که فرودگاه الدمام، یک فروند هواپیمای ترابری نظامی در فرودگاه جیزان و رادار هشدار اولیه در این منطقه را هدف حملات خود قرار داده اند.

به گفته وی حمله به فرودگاه دمام در دو مرحله و با استفاده از دو فروند پهپاد انجام شده که موجب اختلال و توقف تردد هوایی در این فرودگاه شده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.