| کد خبر: 35320 |

دو شرکت هواپیمایی آلیتالیا و الاتحاد ادغام شدند

تین نیوز | عملیات مربوط به ادغام نهایی دو شرکت هواپیمایی آلیتالیا و الاتحاد ابوظبی تکمیل شد و شرکت آلیتالیای جدید پروازهای خود را از روز اول ژانویه ۲۰۱۵ (۱۱ دی ۱۳۹۳) آغاز می کند.
 
شرکت هواپیمایی الاتحاد ابوظبی با امضای قرارداد افزایش سرمایه آلیتالیا به ارزش 387 میلیون و 500 هزار یورو، 49 درصد از سهام این شرکت را خرید و 51 درصد سرمایه مابقی آن در دست آلیتالیا باقی می ماند.
 
بدین ترتیب شرکت هواپیمایی آلیتالیا که از این پس 'آلیتالیای جدید' نامیده می شود، پس از تجربه شش سال مشکلات شدید مالی و اقتصادی که آن را بارها تا مرز ورشکستگی کشاند، پروازهای خود را از اول سال نو میلادی آغاز می کند.
 
این دو شرکت طی اطلاعیه ای اعلام کردند تمام عملیات و تشریفات مربوط به تغییر آلیتالیا به آلیتالیای جدید و همچنین تعریف تعداد ناوگان، کارمندان، مارک و روابط تجاری آن تکمیل شده است.
 
الاتحاد مجموعا 560 میلیون یورو در آلیتالیای جدید سرمایه گذاری کرده که از این مقدار بیش از 387 میلیون یورو برای خرید 49 درصد این شرکت و بیش از 112 میلیون یورو برای خرید شرکت های وابسته به آلیتالیا و 60 میلیون دیگر برای خرید هاب در فرودگاه هیثرو در لندن سرمایه گذاری کرده است.
 
در پی مذاکرات طولانی و پیچیده میان این دو شرکت و پس از روشن شدن چراغ سبز مقامات اروپایی، 'گابریئله دل تورکیو' مدیر عامل سابق آلیتالیا و 'جیمز هوگان' مدیر عامل الاتحاد ابوظبی قرارداد مشارکت میان دو کمپانی را در تابستان گذشته امضا کردند.
 
560 میلیون یورو بدهی آلیتالیا با امضای این قرارداد مستهلک می شود (یک سوم توسط بانک ها تسویه و مابقی آن تبدیل به سهام شد) و الاتحاد مجموعاً بیش از یک میلیارد و 750 میلیون یورو تا سال 2018 سرمایه گذاری خواهد کرد.
 
آلیتالیا بدین ترتیب به 105 مقصد پرواز می کند که شامل 26 پرواز داخلی، 61 پرواز بین المللی و 18 پرواز بین قاره ای می شود و تا سال 2018 میلادی 23میلیون مسافر را جابجا خواهد کرد.
 
پیش بینی می شود آلیتالیا از سال 2017 میلادی به سود دهی برسد و با فروشی معادل سه میلیارد و 700 میلیون یورو، 108 میلیون یورو سود کسب کند.
 
شرکت آلیتالیا تاکنون با 132 فروند هواپیما به 92 مقصد جهان پرواز می کرد و حدود 14 هزار کارمند دارد.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • سخنران 0 0

    کاشکی ایرلاین های ما هم محض اطلاع نیم نگاهی به اهداف این ادغام می کردند بخدا این ایرلاین ها برای خوشگلی این کارها را نمی کنند و پشت این اقدامات اهداف اقتصادی و برنامه بلند مدت اقتصادی نهفته است بالاخره منفعتی به این ایرلاین ها می رسد بعد ما تو کشورمان حاضر نیستیم هواپیما به هم قرض دهیم و برای خدمات زمینی اول صورت حساب می فرستیم اصلا دیدگاه مشترک اقتصادی که کشک!!! به نظرم یک کارشناسی پیدا شود این موضوع را در قالب Case Study برای این ۱۶ ایرلاین ما توضیح دهد ثواب دارد