آغاز نصب چهار سامانه هوشمند کنترل سرعت در محور شریانی شیراز
بنابر اعلام معاونت حمل ونقل و ترافیک شهرداری شیراز عملیات نصب چهار سامانه پیشرفته کنترل سرعت در این مسیر آغاز شده است.
محمد فرخ زاده امروز شنبه ۱۷ آبان در نشست معاونت حمل ونقل و ترافیک شهرداری شیراز گفت: با توجه به حجم تردد بالا و سرعت های غیرمجاز در محور آیت الله حائری شیرازی که متاسفانه موجب بروز حوادث ناگوار و تهدید امنیت تردد شهروندان شده، عملیات نصب چهار سامانه پیشرفته کنترل سرعت در این مسیر آغاز شده است.
وی تصریح کرد: این سامانه ها از نسل جدید تجهیزات نظارت هوشمند هستند و قابلیت ثبت همزمان تخلف سرعت لحظه ای و سرعت متوسط را دارند.
معاون شهردار شیراز بیان کرد: اجرای این پروژه در راستای افزایش ایمنی عبور و مرور، کاهش تصادفات و ساماندهی ترافیک شهری انجام می شود.
وی در پایان اظهار کرد: برنامه ریزی شده تا پایان آذرماه سال جاری این سامانه ها به بهره برداری کامل برسند و به شبکه نظارت هوشمند ترافیک شهر افزوده شوند. از شهروندان درخواست می شود با رعایت سرعت مجاز در ارتقای ایمنی و انضباط ترافیکی شهر سهیم باشند.