| کد خبر ۳۰۹۹۴۹
کپی شد

افزایش قیمت بنزین با کارت از نیمه دوم آذر ماه/ سهمیه بنزین کدام خودروها حذف شد؟

قیمت بنزین جایگاه با کارت اضطراری از نیمه آذر ماه به ۵ هزار تومان افزایش می یابد و سهمیه بنزین نرخ اول و دوم خودروهای وارداتی، مناطق آزاد و ... حذف می شود.

افزایش قیمت بنزین با کارت از نیمه دوم آذر ماه/ سهمیه بنزین کدام خودروها حذف شد؟
تین نیوز |

با مصوبه هیئت دولت، نرخ بنزین جایگاه با کارت اضطراری از نیمه آذرماه به ۵ هزار تومان افزایش می یابد.

به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، قیمت بنزین جایگاه با استفاده از کارت اضطراری برای مصرف مازاد ۱۶۰ لیتر سهیمه ای از نیمه آذرماه به ۵ هزار تومان افزایش یافت.

طبق این مصوبه نرخ بنزین برای سهیمه ۶۰ لیتر اول معادل ۱۵۰۰ تومان و سهیمه ۱۰۰ لیتر دوم معادل ۳۰۰۰ تومان همچنان برقرار است.

استفاده از بنزین سهیمه اول و دوم تنها با با کارت سوخت شخصی امکان پذیر است.طبق این مصوبه، وزارت نفت به صورت فصلی نرخ سوم بنزین جایگاه را اعلام می کند.

سهمیه نرخ اول و دوم خودروهای وارداتی، مناطق آزاد، دولتی و نوشماره داخلی حذف و تنها از نرخ سوم بنزین استفاده خواهند کرد.همچنین افراد دارای بیش از یک خودرو، تنها از یکی از خودروهای خود میتوانند سهمیه نرخ اول و دوم را دریافت کنند.همچنین میزان سهمیه نرخ دوم خودروهای دوگانه سوز نیز نصف خواهد شد.

نامه افزایش قیمت بنزین

نامه افزایش قیمت بنزین

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.