| کد خبر ۳۱۷۴۵۲
کپی شد

◄ فرهاد یوسفی‌ نژادی سرپرست هواپیمایی کیش شد

پس از توقف خصوصی سازی شرکت هواپیمایی کیش ایر و در ادامه روند بازگشت این ایرلاین به مسیر تخصصی و خدماتی سابق، فرهاد یوسفی نژادی به عنوان سرپرست هواپیمایی کیش منصوب شد.

فرهاد یوسفی‌ نژادی سرپرست هواپیمایی کیش شد
تین نیوز |

در ادامه روند بازگشت کیش ایر به مسیر تخصص گرایی و پس از توقف خصوصی سازی این شرکت، فرهاد یوسفی نژادی به عنوان سرپرست هواپیمایی کیش منصوب شد.فرهاد یوسفی نژادی که از مدیران باسابقه و متخصص صنعت هوانوردی و از بدنه عملیاتی کیش ایر است به عنوان سرپرست هواپیمایی کیش انتخاب شد.

به گزارش تین نیوز، انتصاب یوسفی نژاد که بیش از ۲۰ سال سابقه فعالیت در این شرکت را در کارنامه خود دارد، نشانه تقویت رویکرد تخصص محور و اعتماد دوباره به نیروهای حرفه ای در مسیر احیای کیش ایر است. پیش از این ،  ابوالفضل اسناوندی مسئولیت مدیرعامل کیش ایر را برعهده داشت.

یوسفی نژادی از مدیران باسابقه و متخصص صنعت هوانوردی و از بدنه عملیاتی کیش ایر است که بیش از ۲۰ سال سابقه فعالیت در این شرکت را در کارنامه دارد.

وی استادخلبان ایرباس ۳۲۱ با بیش از ۱۰ هزار ساعت سابقه پرواز بوده و پیش از این معاونت عملیات، مدیریت ناوگان فوکر ۵۰ و مسئولیت های مختلف عملیاتی در کیش ایر را برعهده داشته است.

این انتصاب را می توان نشانه ای از تقویت رویکرد تخصص محور و اعتماد دوباره به نیروهای حرفه ای در مسیر احیای کیش ایر دانست.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.