بازدید سایت : ۸۵۳۷۶
| کد خبر ۱۳۲۰۲۹
کپی شد

خلبانان با خیال راحت در آسمان ایران پرواز می‌کنند

خلبانان با خیال راحت در آسمان ایران پرواز می‌کنند
تین نیوز |

کاپیتان کبیری گفت: شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران طی اقدامی راه‌های هوایی جدیدی را در آسمان ایران طراحی و همزمان دستگاه‌های کمک ناوبری خود را نیز تقویت کرد. این شرایط رضایت و اطمینان خاطر خلبانان برای پرواز در آسمان ایران را افزایش داد.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران،کاپیتان مرتضی کبیری گفت: به تازگی شرکت فرودگاه‌ها طی پروژه‌ای راه‌های هوایی جدید و دستگاه کمک ناوبری و راداری‌های بروزی را به بهره‌برداری رساند. این اقدام به مستقیم و سرراست شدن مسیرهای هوایی ایران انجامید.

 

وی ادامه داد: همچنین فرکانس‌ها و دستگاه‌های کمک ناوبری آن تقویت شد و با یک طرفه شدن مسیر مشهد، ریسک پرواز در این مسیر پرترافیک کاهش یافت تا خلبانان با خیال راحت در این مسیر پرواز ‌کنند.

 

به گفته کاپیتان کبیری، پیش از این تغییرات مشکل برخورد هواپیماها در برخی مسیرها وجود داشت. همچنین با این اقدام زمان سفر به عنوان مثال 60 دقیقه‌ای حدود 5 دقیقه کاهش یافته، این موضوع به معنای کاهش چشمگیر مصرف سوخت هواپیماهاست.

 

وی افزود: با ایجاد SID در فرودگاه یزد، مناسب‌سازی طرح تقرب شرق و غرب فرودگاه یزد، افزایش سکتورها به عدد 13 نیز به ایمنی پروازهای عبوری و داخلی افزود. به نظر می‌رسد در آسمان ایران اتفاقات خوبی به همت شرکت فرودگاه‌ها در حال رخ دادن است.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.