| کد خبر ۳۱۱۶۹۴
کپی شد

خروج قرارگاه خاتم الانبیا از پروژه ساخت مترو کاراکاس

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء گفت: از پروژه ساخت مترو در ونزوئلا خارج شدیم. برای ساخت این پروژه توافق اولیه انجام شد اما با توجه به شرایط، پروژه را تحویل دادیم تا خودشان آن را ادامه دهند.

خروج قرارگاه خاتم الانبیا از پروژه ساخت مترو کاراکاس
تین نیوز |

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء گفت: از پروژه ساخت مترو در ونزوئلا خارج شدیم. برای ساخت این پروژه توافق اولیه انجام شد اما با توجه به شرایط، پروژه را تحویل دادیم تا خودشان آن را ادامه دهند.

به گزارش تین نیوز  به نقل از ایلنا، سردار عبدالرضا عابد، فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا با بیان اینکه قرارگاه رقیب بخش خصوصی نیست و در پروژه هایی که بخش خصوصی توان اجرای آن را داشته باشد، ورود نمی کنیم، اظهار داشت: حداکثر همکاری را با پیمانکاران بخش خصوصی داریم و در تمام پروژه های قرارگاه از توان بخش خصوصی استقاده می شود.

وی با اشاره به پروژه‎های فرامرزی قرارگاه خاتم الانبیاء و صادرات خدمات فنی و مهندسی از جمله ساخت مترو در کاراکاس ونزوئلا گفت: از پروژه ساخت مترو در ونزوئلا خارج شدیم.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء ادامه داد: با ونزوئلا برای ساخت این پروژه توافق اولیه انجام شد اما با توجه به شرایطی که ایجاد شد پروژه را تحویل دادیم تا خودشان این پروژه را ادامه دهند.

سردار عابد تاکید کرد: قرارگاه در پروژه های فرامرزی حضور دارد اما این پروژه ها محدود هستند و پس از اینکه این پروژه ها به نتیجه رسیدند درباره آن اطلاع رسانی خواهیم کرد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که علت تعلل در اجرای پروژه پل خلیج فارس در قشم که پایان سال 1389 کلنگ زنی شده چیست، گفت: ساخت پروژه پل خلیج فارس دوباره آغاز شده است و در بخشی از  تامین مالی  که هنوز انجام نشده،  سعی می کنیم طرف های مقابل را به همکاری ترغیب کنیم تا این پروژه راهبردی به اجراء برسد.

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا افزود: در دو هفته گذشته از این پروژه بازدیدی انجام دادیم و همه تجهیزات برای ساخت این پروژه آماده است و تنها مانع همان تامین مالی بوده که در این باره هم توافقاتی انجام شده است.              

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.