◄ کاهش 33 درصدی مصرف آب در فرودگاه ها
عضو هیئت مدیره شرکت فرودگاه ها از کاهش 33 درصدی مصرف آب در فرودگاه های کشور خبر داد.
علی رستمی عضو هیئت مدیره شرکت فرودگاهها با اشاره به اجرای برنامه های بهینه سازی مصرف انرژی، اظهار کرد: امسال متوسط مصرف گاز، آب و برق در فرودگاه های کشور نسبت به سال گذشته به ترتیب 37، 33 و 28 درصد کاهش یافته است.
به گزارش تین نیوز، علی رستمی افزود: در ستاد شرکت فرودگاه ها نیز مصرف آب، گاز و برق به ترتیب 36، 35 و 18 درصد کاهش داشته است.
رستمی با اشاره به عملکرد فرودگاه بین المللی مهرآباد گفت: مصرف آب این فرودگاه امسال 52 درصد و مصرف برق آن بیش از 23 درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
عضو هیئت مدیره شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، اصلاح الگوهای مصرف، بهسازی تجهیزات و تغییر رویه های جاری را از عوامل کاهش مصرف انرژی در فرودگاه ها عنوان کرد.
وی با تأکید بر تداوم این روند گفت: از این پس هزینه های مصرف انرژی در فرودگاه های کشور پس از بررسی های تخصصی و بر اساس تحلیل های کارشناسی پرداخت خواهد شد و میزان مصرف هر فرودگاه با الگوی تعیین شده مقایسه می شود. در صورتی که مصرف یک فرودگاه از الگوی تعیین شده بیشتر باشد، موضوع برای تصمیم گیری به هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت گزارش خواهد شد.