| کد خبر ۳۰۴۶۱۹
کپی شد

◄ قطع موقت سامانه کارت هوشمند رانندگان به مدت چهار روز

سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از قطع موقت سامانه کارت هوشمند رانندگان از تاریخ ۱۸ تا ۲۲ شهریور، خبر داد.

قطع موقت سامانه کارت هوشمند رانندگان به مدت چهار روز
تین نیوز |

سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از قطع موقت سامانه کارت هوشمند رانندگان به مدت چهار روز،  خبر داد.

به گزارش تین نیوز، بر اساس اعلام معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، سامانه کارت هوشمند رانندگان از ناریخ ۱۸  تا ۲۲ شهریور به طور موقت از دسترس خارج می شود.

مهدی خضری  تاکید کرده که دلیل قطع موقت سامانه فعلی کارت هوشمند ، راه اندازی و بهره برداری از سامانه جدید  و جامع کارت هوشمند است.

به گفته وی، لازم است کاربران   نسبت به تعیین تکلیف  پرونده های در دست اقدام خود  تا قبل از ساعت ۱۵ روز  سه شنبه ۱۸ شهریور  اقدام نمایند.

نامه سامانه صدور کارت هوشمند

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.