| کد خبر ۸۷۰۸۵
کپی شد

راه اندازی خطوط بی. آر. تی در کرج رویا یا واقعیت؟

راه اندازی خطوط بی. آر. تی در کرج رویا یا واقعیت؟
|

تین نیوز | عضو شورای شهر کرج از راه‌اندازی خطوط اتوبوس تندرو در کرج در سال جاری خبر داد.

مریم قهرمانی اظهار کرد: راه اندازی خطوط بی.آر.تی در کرج از طرح‌هایی است که چندین سال مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: قبل از روی کارآمدن شورای چهارم مسئولان به این نتیجه رسیدند که به دلیل برخی محدودیت‌ها اجرای این طرح در کرج عملی نیست و باید از کنار این موضوع گذشت.
قهرمانی خاطرنشان کرد: شورای چهارم کرج به موضوع راه اندازی خطوط بی.آر.تی در این کلانشهر به صورت جدی‌تری نگاه می‌کند ومصمم به اجرای این پروژه است.

این مسئول گفت: براین اساس بنا شده امسال با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم، اولین خط بی. آر.تی کرج در مسیر خیابان شهید بهشتی از میدان کرج تا میدان حصارک و میدان شهید سلطانی در جاده ملارد ساخته شود.

عضو شورای شهرکرج اظهار کرد: خطوط ویژه بی.آر.تی کرج چند منظوره است و طول هر‌یک از آنها به ۱۰ کیلومتر می‌رسد.

قهرمانی توضیح داد: بدون شک در مسیر اجرای این پروژه مشکلاتی وجود دارد که با همدلی مسئولین و صبر مردم مرتفع خواهد شد.

وی یادآورشد: حل مشکل ترافیک کرج تنها با راه اندازی خطوط بی.آر.تی ممکن نیست بلکه باید توجه ویژه‌ای به راه‌اندازی خطوط جدید قطار شهری و نوسازی سیستم حمل و نقل عمومی هم داشت.

وی در پایان گفت: تا زمانی که تاکسی‌ها و اتوبوس‌های کرج شرایط مناسبی ندارند نباید انتظار داشت مردم خودروهای شخصی خود را رها و با وسایل حمل و نقل عمومی تردد کنند.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.