| کد خبر ۳۱۵۶۵۸
کپی شد

آسیب دیدن 3 هواپیمای پیشرفته در فرودگاه دبی

روزنامه آمریکایی از خسارات وارده به سه فروند هواپیمای غیرنظامی امارات و عربستان در فرودگاه دبی خبر داد.

آسیب دیدن 3 هواپیمای پیشرفته در فرودگاه دبی
تین نیوز |

روزنامه آمریکایی از خسارات وارده به سه فروند هواپیمای غیر نظامی امارات و عربستان در فرودگاه دبی خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم،  روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال غروب یکشنبه نوشت: سه فروند هواپیمای مسافربری پیشرفته در فرودگاه دبی در جریان جنگ علیه ایران آسیب دیدند.

بر اساس این گزارش، در بحبوحه درگیری های جاری در خاورمیانه، دو هواپیمای تجاری ،یک هواپیمای امارات A380 و یک هواپیمای عربستان A321 در فرودگاه بین المللی دبی در جریان حملات اولیه آسیب دیدند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.