پاکستان زیرساخت های ریلی در افغانستان را توسعه می دهد
نخست وزیر پاکستان در کنفرانس وزرای حمل ونقل منطقه ای اعلام کرد که این کشور در حال اجرای پروژه های کلیدی اتصال از جمله راه آهن افغانستان و کریدور اسلام آباد–تهران–استانبول است.
شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان، در اظهاراتی اعلام کرد این کشور در حال کار روی پروژه راه آهن سراسری افغانستان برای تقویت اتصال و تجارت منطقه ای است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، شهباز شریف نخست وزیر پاکستان، در آخرین روز کنفرانس دو روزه وزرای حمل و نقل منطقه ای در اسلام آباد، پایتخت پاکستان، گفت: این کشور در حال حاضر روی پروژه های اتصال مانند راه آهن سراسری افغانستان و کریدور راه آهن اسلام آباد-تهران-استانبول کار می کند.
نخست وزیر پاکستان گفت: در عصر دیجیتال امروز، اتصال فقط به جاده ها، راه آهن و شرکت های هواپیمایی محدود نمی شود. داده ها، نوآوری، تحقیق و توسعه و ادغام فناوری هم اهمیت بالایی دارد. شریف افزود: پاکستان در حال سرمایه گذاری در زیرساخت های دیجیتال است تا اطمینان حاصل کند که به اندازه کافی برای همگام شدن با چهارمین انقلاب صنعتی در سراسر جهان مجهز است.
اسحاق دار، وزیر امور خارجه پاکستان، روز پنجشنبه، در جلسه افتتاحیه این کنفرانس اظهار کرد: اتصال منطقه ای برای ثبات و پیشرفت مشترک ضروری است و بر لزوم همکاری بیشتر میان کشورهای همسایه تاکید کرده بود.
بر اساس گزارش آناتولی، وزرای حمل و نقل چندین کشور از جمله ترکیه، عربستان سعودی و جمهوری آذربایجان و نمایندگان سازمان های بین المللی در این رویداد شرکت کردند.