بازدید سایت : ۱۰۵۲۳۵
| کد خبر ۳۰۰۸۵۹
کپی شد

زائرین اربعین بیمه می‌ شوند

مدیر کل امنیتی انتظامی استانداری تهران با اشاره به تمهیدات استانداری تهران در آستانه اربعین حسینی، گفت: تمام زائرین اربعین بیمه می شوند.

زائرین اربعین بیمه می‌ شوند
تین نیوز |

مدیر کل امنیتی انتظامی استانداری تهران با اشاره به تمهیدات استانداری تهران در آستانه اربعین حسینی، گفت: تمام زائرین اربعین بیمه می شوند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا،  سید کمال سادات افزود:   تمام زائرین بیمه خواهند شد؛ یعنی بیمه همان اتوبوس می شوند و در طول مسیر تمام تمهیدات امنیتی و انتظامی شامل سه محور تور های ایست بازرسی، تمهیدات ترافیکی و موضوعات انتظامی تا مرز در نظر گرفته می شود.

وی گفت:یکی از تمهیدات آن است که به زائران در مسیر رسیدگی خواهد شد. علاوه بر اقدامات لازم برای ناوگان شرکت های مسافربری داخلی، اداره کل راهداری نیز با سه شرکت عراقی شامل ۱۸۰ دستگاه اتوبوس قرارداد خواهد بست؛ این شرکت ها زائرین ما را از تهران تا خود نجف می برند. سال گذشته هم این برنامه ریزی را داشتیم و امسال هم قرار شد که این اتفاق بیفتد که همکاران ما در مجموعه اداره کل راهداری در حال تسهیل شرایط تردد زائران هستند.

مدیر کل امنیتی انتظامی استانداری تهران اضافه کرد: برای آن دسته از زائرانی که با خودرو های شخصی خودشان عزیمت می کنند تدابیر لازم در مرز مهران دیده شده است؛ از جمله این تدابیر اختصاص پارکینگ در مرز است که هزینه ای حدود ۴۰ هزار تومانی برای آن در نظر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: همکاران ما اقدامات خودشان را برای محافظت از خودرو ها انجام خواهند داد. ما در استان تهران معین استان ایلام هستیم و در مرز مهران مستقر می شویم و حوزه عمرانی استانداری این مسئولیت خطیر را بر عهده دارد و در آنجا هم به نوعی خدمات لازم به زائران ارائه می شود و زائرین به سمت پیاده روی بزرگ اربعین می روند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.