| کد خبر ۳۲۶۰۱۲
کپی شد

پیاده روی و دوچرخه سواری روی بزرگراه / ساخت پل ۲۴۰ متری سرزندگی در غرب تهران

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران از پیشرفت ۸۰ درصدی پل سرزندگی خیابان سهیلی قهرودی بر روی بزرگراه شهید حکیم خبر داد.

پیاده روی و دوچرخه سواری روی بزرگراه / ساخت پل ۲۴۰ متری سرزندگی در غرب تهران
تین نیوز |

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران از پیشرفت ۸۰ درصدی پل سرزندگی خیابان سهیلی قهرودی بر روی بزرگراه شهید حکیم خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین،  مهدی صداقتی با اعلام این خبر گفت:عملیات ساخت پل سرزندگی در محدوده خیابان سهیلی قهرودی بر روی بزرگراه شهید حکیم از زمستان سال ۱۴۰۴ شروع شد و شامل ساخت پل عابرپیاده، دوچرخه سواری و اسکوتر می شود.

وی با بیان اینکه با ساخت این پل در منطقه ۵، بوستان بهاران در محدوده خیابان سهیلی قهرودی به پارک لعو در محدوده ایستگاه مترو اشرفی اصفهانی متصل می شود گفت: پل سرزندگی قهرودی، ۲۴۰ متر طول و ۴.۳ متر عرض دارد و برای تکمیل عملیات اجرایی زیرسازه اش ۱۶ شمع ستون استفاده شده است. همچنین اجرای رمپ شمالی، عرشه فلزی ۲۱۴ تنی در شهریورماه نصب شد.

صداقتی با تاکید بر اینکه اکنون قالب بندی رمپ جنوبی و آرماتور بندی عرشه در حال انجام است گفت: بتن ریزی عرشه پل هفته آینده آغاز می شود.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران پیشرفت این پروژه را ۸۰ درصد دانست و گفت: پل سرزندگی قهرودی پاییز امسال به بهره برداری می رسد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.