ظرفیت دوبرابری جابه جایی مترو تهران با ورود واگن های جدید
نایب رئیس شورای شهر تهران، از دو برابر شدن ظرفیت جابه جایی مترو با ورود واگن های جدید و حمایت از ادامه طرح رایگان سازی مترو خبر داد.
نایب رئیس شورای شهر تهران، از دو برابر شدن ظرفیت جابه جایی مترو با ورود واگن های جدید و حمایت از ادامه طرح رایگان سازی مترو خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، پرویز سروری ، با بیان اینکه بخش قابل توجهی از منابع مالی این طرح از سوی شورا تأمین شده است، اظهار کرد: حدود ۱۸ هزار و خرده ای واگن خریداری شده و حتی بخشی از این واگن ها بارگیری و سوار کشتی شده بود، اما شرایط جنگی مانع انتقال آن ها به کشور شده است.
وی افزود: در حال حاضر تلاش می کنیم از ظرفیت تولید داخل نیز استفاده کنیم و امیدواریم بتوانیم یک یا دو رام قطار از تولید داخلی تأمین کنیم تا بخشی از نیاز ناوگان مترو برطرف شود.
رایگان سازی مترو در شرایط جنگی پیام آور امید است
نایب رئیس شورای شهر تهران در ادامه با تأکید بر حمایت خود از رایگان سازی مترو گفت: بر اساس مصوبه موجود، موضوع باید در دوره های دوماهه در شورا بررسی شود و امیدواریم این بار نیز نمایندگان با توجه به شرایط کشور و حمایت دولت و رضایت مردم، با ادامه این روند موافقت کنند.
سروری خاطرنشان کرد: رایگان سازی مترو در کنار سیاست مهار تورم، می تواند پیام تسکین بخش و امیدآفرینی برای مردم داشته باشد. اجرای چنین اقداماتی در شرایط جنگی، علاوه بر آثار داخلی، می تواند نشان دهنده ظرفیت کشور برای تداوم خدمات عمومی و حمایت از شهروندان در شرایط دشوار باشد.