◄ بررسی پروژه های زیرساختی گیلان در نشست وزیر راه و شهرسازی با نمایندگان استان
در جریان سفر یک روزه وزیر راه و شهرسازی به استان گیلان، نشست های تخصصی با مجمع نمایندگان و شورای هماهنگی راه و شهرسازی برگزار شد. در این جلسات، پروژه های کلیدی استان از جمله راه آهن رشت–آستارا، توسعه فرودگاه سردار جنگل، نهضت ملی مسکن و حمل ونقل چندوجهی آستارا مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای اجرایی برای تسریع در بهره برداری آن ها ارائه شد.

فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، در ادامه سفر یک روزه خود به استان گیلان، با حضور در شورای هماهنگی راه و شهرسازی و نشست مشترک با مجمع نمایندگان استان، به بررسی پروژه های عمرانی و ارائه راهکارهای توسعه ای پرداخت.
به گزارش تین نیوز، در نشست شورای هماهنگی که با حضور استاندار گیلان و معاونان وزارتخانه در محل استانداری برگزار شد، پروژه های حوزه حمل و نقل، مسکن و شهرسازی استان مطرح و ضمن بررسی دقیق، پیشنهادهای عملیاتی برای تسریع در اجرای آن ها ارائه شد.
در ادامه، وزیر راه و شهرسازی با نمایندگان استان دیدار کرد و در نشست مشترک، مسائل و نیازهای حوزه انتخابیه در زمینه حمل و نقل، مسکن و زیرساخت های شهری مطرح شد. وزیر نیز پاسخ ها و راهکارهای لازم برای پیگیری و حل مشکلات را ارائه کرد.
در این سفر، وزیر راه و شهرسازی از پروژه های مهمی همچون فرودگاه سردار جنگل رشت، گلزار شهدای رشت، بیمارستان ۴۲۱ تخت خوابی لاکان، طرح های نهضت ملی مسکن و کارگاه راه آهن رشت–آستارا بازدید کرد و در جلسات تخصصی شورای برنامه ریزی و شورای مسکن استان حضور یافت.
هادی حق شناس، استاندار گیلان، در جلسه شورای برنامه ریزی استان، راه آهن رشت–آستارا را کلیدی ترین پروژه ملی استان دانست و گفت: «این مسیر به عنوان حلقه حیاتی کریدور شمال–جنوب، به طور مستمر در سطح ملی پیگیری می شود و رئیس جمهور نیز تاکنون دو بار وضعیت آن را بررسی کرده است.»
وی همچنین با اشاره به اهمیت فرودگاه سردار جنگل رشت، از بازگشت تدریجی پروازهای خارجی به مقاصدی چون باکو، مسکو، دبی و استانبول خبر داد و افزود: «این فرودگاه می تواند بخشی از بار سفرهای بین المللی شمال کشور را به جای فرودگاه امام خمینی پوشش دهد.»
استاندار گیلان با اشاره به حجم بالای تردد در محورهای جاده ای استان، بر ضرورت تکمیل رینگ اطراف شهر رشت و توسعه آزادراه ها تأکید کرد و افزود: «در تعطیلات اخیر، تنها در یک روز ۱۶۰ هزار خودرو وارد استان شد.»
وی همچنین از اجرای طرح های حمایتی مسکن با همکاری وزارت راه و شهرسازی و بانک مسکن خبر داد و گفت: «تأمین زمین و کاهش هزینه ساخت در دستور کار قرار دارد تا بخشی از فشار بازار مسکن در استان کاهش یابد.»
حق شناس در پایان با اشاره به ظرفیت های حمل ونقل چندوجهی در آستارا، اظهار کرد: «با تکمیل زیرساخت های ریلی، جاده ای و دریایی، این مرز می تواند به نقطه کانونی ترانزیت کالا به ترکیه و اروپا تبدیل شود. واگذاری بخشی از پروژه ها به بخش خصوصی نیز زمینه ساز جهش در حمل ونقل ترکیبی استان خواهد بود.»بکه های اجتماعی یا قالب خبر فوری هم برات آماده کنم. دوست داری ادامه بدیم؟
باسلام
آقای خطیبی لطفا محاسبات بار ومسافر را منتشر کنید تا خبرگان ریلی متوجه شوند این حجم بار ومسافر را چگونه محاسبه کرده اید ضمنا جهت اطلاع شما این پروژه در رده ابر پروژه ها محاسبه نمی شود یا ابر پروژه را نمی شناسید یا احتمالا اطلاعات اشتباه به شما داده اند.