| کد خبر ۳۱۸۸۶۸
کپی شد

نرخ بلیت پروازهای اربعین امسال به ۲۵ میلیون تومان می رسد؟

رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران بیان کرد: با این حال، پیش بینی بنده این است که شرکت های هواپیمایی در ایام اربعین امسال نیز نرخ بلیت را نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش دهند.

نرخ بلیت پروازهای اربعین امسال به ۲۵ میلیون تومان می رسد؟
تین نیوز |

رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران بیان کرد: با این حال، پیش بینی بنده این است که شرکت های هواپیمایی در ایام اربعین امسال نیز نرخ بلیت را نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش دهند.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، حرمت الله رفیعی، رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران  درباره قیمت بلیت پروازهای اربعین ۱۴۰۵ و احتمال افزایش نرخ پروازهای اربعین اظهار کرد: قیمت بلیت پروازهای اربعین امسال نباید افزایش داشته باشد، زیرا افزایش هزینه ها و قیمت ها در طول سال به تدریج اعمال می شود.

وی افزود: به صورت کلی نیز پیش بینی می شود نرخ بلیت پروازهای اربعین امسال افزایش قابل توجهی نداشته باشد. البته با توجه به شرایط اقتصادی و وضعیت معیشتی مردم، توان پرداخت هزینه های بالا برای بسیاری از متقاضیان وجود ندارد و در چنین شرایطی، سفر هوایی نمی تواند در اولویت نخست زائران اربعین قرار گیرد.

رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران بیان کرد: با این حال، پیش بینی بنده این است که شرکت های هواپیمایی در ایام اربعین امسال نیز نرخ بلیت را نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش دهند.

وی ادامه داد: پیش بینی من این است که قیمت بلیت پروازهای اربعین حدود ۲۴ تا ۲۵ میلیون تومان باشد و به طورکلی امیدوارم چنین اتفاقی رخ ندهد. البته هم اکنون نیز در مسیر ایران - عراق و در صورت وجود مسافر، بلیت های رفت و برگشت با نرخ هایی کمتر از ۲۵ میلیون تومان عرضه نمی شود و عملاً این افزایش قیمت در بازار مشاهده شده است.

رفیعی با اشاره به وضعیت ناوگان هوایی کشور پس از جنگ تحمیلی سوم گفت: شرکت های هواپیمایی در این مدت آسیب های متعددی متحمل شدند. تعدادی از هواپیماها به طور کامل از بین رفتند و حتی اگر تنها ترکش یا آسیبی جزئی به یک هواپیما وارد شده باشد، آن هواپیما باید مجدداً مورد بررسی های فنی قرار گیرد و پس از انجام کنترل های لازم به ناوگان بازگردد.

وی یادآور شد: از سوی دیگر، در دوره ای که پروازها لغو شده و فعالیت بخش قابل توجهی از ناوگان متوقف بود، هواپیماها به عنوان سرمایه ملی زمین گیر شدند که این موضوع هزینه های سنگینی را به شرکت های هواپیمایی تحمیل کرده است.

رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران در پایان خاطرنشان کرد: برآورد ما این است که ایرلاین ها حداقل بیش از ۲۰ همت زیان متحمل شده باشند. علاوه بر این، هزینه های پرسنلی و سایر هزینه های عملیاتی نیز افزایش یافته است؛ بنابراین پیش بینی من این است که قیمت بلیت پروازهای اربعین امسال کمتر از ۲۵ میلیون تومان نباشد.

 
آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.