کاهش دغدغه رانندگان با اجرای طرح بارنامه الکترونیک
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی از راه اندازی سیستم بارنامه آنلاین از اول تیرماه سال جاری خبر داد.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی از راه اندازی سیستم بارنامه آنلاین از اول تیرماه سال جاری خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، جلسه کمیته حمل و نقل و سوخت ستاد اربعین استان به میزبانی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی با حضور علی امیری معاون حمل و نقل، مدیران انجمن های صنفی شرکت های حمل و نقل و نمایندگان دستگاه های اجرایی عضو این کمیته برگزار و بر هم افزایی بیش از پیش برای تسهیل در تردد زائران و سفرهای اربعین تأکید شد.
علی امیری معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی در این جلسه اظهار کرد: ستاد مرکزی اربعین طی روال هرساله برای این ایام دستورالعمل و اقداماتی صادر می کند و استان ها نیز به تبع موظف به اجرای آن هستند اما در این بین باید با هم افزایی و هماهنگی بیشتر هم برای اجرای بهتر مقررات تلاش کنیم و هم باید مشکلاتی که هر ساله ممکن است رخ دهد شناسایی، بررسی و رفع کنیم.
وی از راه اندازی سیستم صدور بارنامه آنلاین از اول تیرماه سال جاری خبر داد تا مشکل تأمین سوخت کامیون های باری به ویژه در سفرهای مرزی برطرف شود.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی به دیگر چالش های این بخش از جمله تأمین لاستیک، روغن و لوازم یدکی اشاره کرد و گفت: متأسفانه در حوزه لوازم مصرفی مانند لاستیک، تولیدکنندگان به اندازه نیاز بازار عرضه نمی کنند و سازمان راهداری نیز اختیاری در این زمینه ندارد؛ اما هر تصمیمی که در ستادهای مرکزی و استانی تصویب شود، ما آماده اجرای آن هستیم.
امیری تأکید کرد که وظیفه اصلی کمیته حمل و نقل و سوخت ستاد اربعین، پیگیری مصوبات ستاد مرکزی وزارت کشور و ستاد استانی است و اضافه کرد: اگر مشکلاتی در زمینه سوخت، روغن یا لاستیک وجود دارد، می توانیم آن ها را در ستاد اربعین استان مطرح و برای حل و فصل آن اقدام کنیم.
وی اضافه کرد: این طرح در صورت اجرای موفق، می تواند بخشی از چالش های حمل ونقل جاده ای را کاهش دهد، اما همچنان مسائلی مانند کمبود لوازم یدکی و لاستیک نیازمند توجه جدی تر مسئولان است.
بازدید دوره ای و نظارتی مشترک با پلیس راه از ناوگان حمل و نقل، پیگیری سوخت ناوگان در مسیر رفت و برگشت، بازدید از مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی، نظارت مستمر بر جای نمایی مواکب در مسیر و تأکید بر رعایت حریم ایمنی راه ها، خط کشی محورهای مواصلاتی منتهی به مسیرهای اربعین و... از مصوبات این جلسه بود.
سلام بخدا قسم خسته مون کردن یکسری میگن سیپاد ببندی روزی یک برنامه سرمون میارن سوخت از بالا رد مرز میکنن اینجا مردم بلوچستان عذاب هستن
شما بفکر پر کردن جیب عرب های بی ناموس هستین یا رفع مشکل رانندگان اربعین مگه نون میشه سر سفره مردم بابا ی فکری به مشکل خودمون بکنین اربعین فقط پر کردن جیب عراقی که ارزشی برامون قائل نیستم سوخت نداریم کار کنیم شما بدین عراق بیمه شده ۵میلیون شما برین ستاد گدایی برپا بکنید خیلی زشته البته شکم شما پره متوجه این چیزا نیستین