| کد خبر ۳۰۹۶۴۳
کپی شد

راه‌آهن اراک آغازگر حمل صادراتی سیمان به افغانستان شد

راه‌آهن اراک اولین قطار صادراتی سیمان به افغانستان را اعزام کرد.

راه‌آهن اراک آغازگر حمل صادراتی سیمان به افغانستان شد
تین نیوز |

راه آهن اراک با اعزام اولین رام سیمان پاکتی صادراتی به افغانستان وارد مرحله جدید حمل بین المللی شد و مسیر صادراتی کشور را تقویت کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل ایران، اولین رام سیمان پاکتی صادراتی شامل ۱۸ واگن مسقف بخش خصوصی از ایستگاه راهگرد بارگیری و به مقصد افغانستان اعزام شد. راه آهن اراک اعلام کرد که این روند بر اساس برنامه ریزی انجام شده، به صورت هفتگی و با ظرفیت تقریبی هزار تن ادامه خواهد یافت.

این عملیات صرفاً یک جابه جایی کالا محسوب نمیشود، بلکه گامی راهبردی در تقویت حمل ونقل ترکیبی کشور است. در این فرآیند، حمل جادهای محمولات از کارخانه ها به ایستگاه و سپس انتقال بین المللی بار از طریق خطوط ریلی، ساختاری یکپارچه و اقتصادی ایجاد کرده که موجب کاهش هزینه ها، افزایش سرعت دسترسی و ارتقای کیفیت خدمات صادراتی میشود.

همچنین تداوم صادرات سیمان به افغانستان، حضور ایران را در بازارهای منطقه ای تقویت کرده و میتواند به توسعه صادرات غیرنفتی و ارتقای سهم کشور در تجارت صنعتی کمک کند. استفاده از واگن های مسقف خصوصی نیز، نقش آفرینی بخش خصوصی در حمل ونقل ریلی را افزایش داده و توان عملیاتی ناوگان را ارتقا میدهد.

اجرای این طرح، نمونه ای موفق از هم افزایی حمل ونقل جاده ای و ریلی است؛ هم افزایی ای که علاوه بر کاهش ترافیک جاده ای و صرفه جویی در مصرف سوخت، موجب افزایش ایمنی و بهبود جریان حمل صادراتی کشور خواهد شد.

استمرار حمل صادراتی از ایستگاه راهگرد، سهم شبکه ریلی در کریدورهای شرقی و منطقه ای را افزایش میدهد و میتواند مسیرهای جدیدی برای تجارت و ترانزیت کالا در شرق کشور فعال کند.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.

  • علی پاسخ

    بفرستید سیمان افغانستان تا سد های بیشتری روی مسیر ورودی آب به ایران بسازن

  • ابراهیم پاسخ

    نه سخت در اشتباهید با همین سیمان ها سد درست کردن علیه ایران شرق کشور خشک شد

  • مصطفی پاسخ

    به نظر تجارت بدی نیست .
    ولی یادتان باشه اگر شما در مرز دیوار می سازید .یعنی با این کشور مشکل دارید یا خواهید داشت .پس تقویت این کشور یعنی افزایش هزینه ها در آینده. این سیمان را در داخل سوبسید بدهید مردم خانه درست کنن.منابع طبیعی آبخیز داری کنن .جاده ها را بتونی زیر سازی کنن.خلاصه نشه مثل کنفرانس توکیو) کمک به بازسازی افغانستان ۲۰۰۶) برای بازسازی افغانستان شما هزینه کنی بعد متوجه بشی که تو پول و میلگرد را دادی .برای کشورت مشکل ساز شدهر