| کد خبر ۷۷۰۲۲
کپی شد
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران در صحن:

◄ ساخت و سازهای یک شبه تبعات منفی برای ایمنی شهروندان به دنبال دارد

◄ ساخت و سازهای یک شبه تبعات منفی برای ایمنی شهروندان به دنبال دارد
|
تین نیوز| رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران گفت: ساخت و سازهای یک شبه، غیر ایمنی و غیر اصولی  در منطقه ۳ تبعات منفی برای ایمنی شهروندان این منطقه به دنبال خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، معصومه آباد در دویست و بیست و هشتمین جلسه علنی شورای شهر تهران با اشاره به بازدیدی که هفته گذشته از دانشگاه الزهرا داشت، عنوان کرد: با وجود اینکه این دانشگاه یکی از فضاهای آموزشی برند برای جامعه زنان است اما با مشکلاتی مواجه است که بخشی از آن متأثر از سابقه و قدمت این منطقه است.
 
عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران با اشاره به زمین‌های کشاورزی محدوده این دانشگاه، گفت: کشاورزان اعیانی زمین‌های اطراف دانشگاه الزهرا را در اختیار دارند و عرصه نیز متعلق به شهرداری است.
شهرداری کانکس‌هایی در این فضا قرارداده تا مانع ساخت و ساز شوند اما با این حال عمارت‌هایی با فوندانسیون غیر ایمن شبانه در این اراضی بالا می‌رود.

وی افزود: حدود 80 سال پیش كارخانه ای فعاليت خود را براي توليد ماسك شيميايی و فشنگ در اين زمين‌ها آغاز كرد و به اين دليل كارگران زيادي در آنجا زندگی می کردند که با توجه به این اقامت ها، مشکلات بسیاری از لحاظ ایمنی ساختمان ها و شرایط طرح تفضیلی در منطقه ایجاد شده است.
 
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: به دلیل قیمت پایین زمین های بدون سند، ساخت و ساز بی رویه، یک شبه و غیر اصولی در جنوب ده ونک اثرات منفی و تبعات سنگینی برای امنیت مردم خواهد داشت. همچنین این امر موجب مشاهده شده بیشترین تراکم در این منطقه شده است.
 

آباد یادآور شد: یکی از مشکلات دیگر این منطقه وجود مکانیکی‌ها و صافکاری‌هایی هستند که در بافت مسکونی کار و آلودگی صوتی‌ ایجاد می کنند.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.