◄ وقتی عوارض پرداخت نمی شود/آزادراه ها فرسوده می مانند
پرداخت نشدن عوارض آزادراهی و وصول تنها نیمی از درآمدهای پیش بینی شده، به چالشی جدی در مسیر نگهداری و ارتقای ایمنی آزادراه های کشور تبدیل شده؛ موضوعی که به گفته مسئولان، فرسودگی زیرساخت ها و تأخیر در بازگشت سرمایه را به دنبال داشته است.
معاون ساخت و توسعه آزادراه های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور با اشاره به میانگین ۵۰ درصدی وصول درآمد از محل عوارض آزادراهی، گفت: این میزان وصولی بسیار پایین بوده و نگهداری مناسب آزادراه ها را با مشکل جدی مواجه کرده است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، میلاد دوستی با بیان اینکه در برخی آزادراه ها تنها حدود ۳۰ درصد عوارض وصول می شود، افزود: این وضعیت موجب می شود برنامه های نگهداری، بهسازی و ایمن سازی آزادراه ها به موقع اجرا نشود و در نهایت استهلاک سرمایه با تأخیر انجام گیرد؛ موضوعی که بازگشت آزادراه ها به دولت را نیز به عقب می اندازد.
وی با اشاره به تعدیل نرخ عوارض آزادراهی اظهار کرد: تاکنون افزایش نرخ ها در ۲۰ آزادراه از مجموع ۲۵ آزادراه مشارکتی کشور اعمال شده است. این تعدیل ها بر اساس بند «الف» ماده ۲۰ قانون برنامه هفتم پیشرفت انجام شده و میزان افزایش برای خودروهای سواری بین ۳۵ تا ۴۵ درصد و در برخی مسیرها و برای وسایل نقلیه خاص تا حدود ۵۵ درصد بوده است.
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور تأکید کرد: افزایش نرخ عوارض یک تکلیف قانونی بوده و دستگاه اجرایی موظف به اجرای آن است. در مقابل این افزایش، برنامه هایی برای ارتقای ایمنی آزادراه ها، بهسازی رویه ها، نگهداری روشنایی تونل ها و سایر اقدامات مرتبط تعریف شده است.
دوستی در ادامه گفت: آزادراه های ارومیه–تبریز، شرق اصفهان، کاشان–نطنز–اصفهان، آزادراه مشهد و آزادراه همت–کرج هنوز مشمول افزایش نرخ عوارض نشده اند.
وی با اشاره به اجرای طرح الکترونیکی اخذ عوارض (ETC) افزود: از زمان تصویب این قانون، تنها ابزار الزام آور برای پرداخت عوارض، موضوع تعویض پلاک خودروها بوده است، اما این ابزار به تنهایی کفایت نمی کند.
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور از تعریف گلوگاه های جدید برای افزایش وصول عوارض خبر داد و گفت: در قانون بودجه سال ۱۴۰۵، بیمه شخص ثالث به عنوان مهم ترین گلوگاه وصول عوارض در نظر گرفته شده که به پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی و پس از رایزنی با نمایندگان مجلس به تصویب رسیده است.
وی ادامه داد: گواهی معاینه فنی، بارنامه های صادره و شارژ کارت سوخت نیز با هماهنگی دستگاه های مربوطه به عنوان ابزارهای مکمل در نظر گرفته شده اند و پیش بینی می شود هر یک از این گلوگاه ها بتوانند بین ۲۰ تا ۳۰ درصد در افزایش وصول عوارض مؤثر باشند.
دوستی تأکید کرد: تمرکز اصلی وزارت راه و شهرسازی جلوگیری از بازگشت به دریافت نقدی و دستی عوارض است و توسعه دولت الکترونیک و تقویت سامانه ETC با هدف کاهش صف و تسهیل تردد در آزادراه ها دنبال می شود.
وی در پایان گفت: پرداخت به موقع عوارض آزادراهی نه تنها به بهبود ایمنی و کیفیت مسیرها کمک می کند، بلکه کاهش سوانح جاده ای را نیز به همراه دارد و در نهایت به نفع شهروندان خواهد بود.
پرداخت هم شود همینه در مملکتی که دزدان حاکمیت دارند مردم همیشه بدبختن خخج