| کد خبر ۳۲۲۶۸۹
کپی شد

مدیرعامل راه آهن کشور: خواف یکی از مراکز لجستیکی کشور می شود

مدیرعامل راه آهن کشور با بیان اینکه خواف یکی از مراکز لجستیکی کشور می شود، گفت: در ستاد لجستیک کشور، خواف به عنوان یکی از مراکز لجستیکی کشور پیش بینی شده است و آنچه تا به حال اتفاق افتاده، تلاش همکارانم و استانداری خراسان رضوی این بوده که اراضی مورد نیاز در اختیار راه آهن قرار بگیرد.

مدیرعامل راه آهن کشور: خواف یکی از مراکز لجستیکی کشور می شود
تین نیوز |

مدیرعامل راه آهن کشور با بیان اینکه خواف یکی از مراکز لجستیکی کشور می شود، گفت: در ستاد لجستیک کشور، خواف به عنوان یکی از مراکز لجستیکی کشور پیش بینی شده است و آنچه تا به حال اتفاق افتاده، تلاش همکارانم و استانداری خراسان رضوی این بوده که اراضی مورد نیاز در اختیار راه آهن قرار بگیرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، جبارعلی ذاکری در بازدید از ایستگاه راه آهن خواف افزود: اراضی مشخص و در چند هفته گذشته مصوبات آن اخذ شده و مراحل اداری را طی می کند و طبیعتاً تکلیف راه آهن این است که مشاور روی این پهنه بر اساس نیازها و نوع کالاهایی که بین ایران و افغانستان مبادله می شود اعم از صادراتی و ترانزیت بار از کشورهای دیگر مطالعاتی داشته باشد.

مدیرعامل راه آهن کشور گفت: این موارد کمک خواهد کرد تا شرکت ها در این مرکز لجستیکی فعال شوند؛ امیدواریم پس از اتمام مطالعات، با فراخوانی که راه آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام خواهد کرد، متقاضیان و سرمایه گذاران این حوزه جذب شوند.

ذاکری با اشاره به اینکه حجم مبادلات مرزی از ایستگاه ریلی شمتیغ خواف به افغانستان به ۲۰۰ هزار تن در ماه افزایش خواهد یافت، اظهار کرد: محور شرق و در واقع انتقال بارهای ریلی ایران به سمت کشور افغانستان از مسیر ریلی مرز شمتیغ خواف صورت می گیرد و ما در دو سال گذشته تلاش کردیم که میزان بارهای این محور را از سالانه ۱۵ هزار تن به ماهیانه ۱۳۰ هزار تن افزایش دهیم.

ذاکری گفت: آنچه که نیاز جامعه حمل ونقل ریلی است، رساندن حجم مبادله بار بین ایران و افغانستان به ۲۰۰ هزار تن در ماه است که افق مثبتی را در کوتاه مدت قابل دسترس می بینیم تا این مبادلات از ایستگاه ریلی مرزی شمتیغ خواف افزایش یابد.

وی بیان کرد: به طور طبیعی در طول محور ریلی خواف مشکلات زیرساختی داشته و داریم، اما در طی چند ماه گذشته با افزایش خطوط ریلی در ایستگاه های شمتیغ، ایستگاه خواف و ایستگاه سنگان سعی شده این کاستی را تا حدی برطرف کنیم و آنچه که در شمتیغ اتفاق افتاده، زیرسازی سه خط شدن این ایستگاه آماده و روسازی در حال انجام است و امیدواریم در طول مدت کوتاهی افزایش خطوط را اجرا و تکمیل کنیم که حتماً در ظرفیت جابه جایی بار بین ایران و افغانستان تأثیرگذار است.

مدیرعامل راه آهن کشور افزود: موضوعات مختلف دیگری از جمله مباحث گمرکی و مشکلاتی که همکاران گمرک جمهوری اسلامی ایران در ایستگاه راه آهن خواف و ایستگاه مرزی شمتیغ دارند، حتماً باید با ملاحظاتی حل شود که امیدواریم این هماهنگی بین همکاران ما و گمرک به وجود بیاید و نارسایی ها برطرف شود.

وی به این پرسش که مطالبه مردم خواف بازگشت برنامه حرکت قطار مسافری خواف - تهران به یک روز در میان است، پاسخ داد: بحث خط ریلی خواف سنگان اصل موضوعش بار است و در کنار بار، ظرفیت سازی شده که برای مردم منطقه از ظرفیت مسافری هم استفاده شود.

مدیرعامل راه آهن کشور گفت: در حال حاضر یک قطار بین خواف و تهران چهار روز در میان در حال سیر است و توسعه حمل ونقل مسافری کلاً توسط بخش خصوصی صورت می گیرد؛ راه آهن یک واگن مسافری ندارد و همه در اختیار بخش خصوصی است و سرمایه گذاران می توانند بر حسب نیاز و تقاضاهای سفر این حوزه را توسعه بدهند و امیدوارم از این استان هم سرمایه گذاری در حوزه بخش مسافری صورت بگیرد.

ذاکری افزود: در محور ریلی خواف قبلاً حمل بار به صورت یک طرفه از معادن سنگ آهن سنگان به سمت داخل کشور بود اما در حال حاضر با توجه به اقدامات خوب صورت گرفته، عملاً انتقال بار و صادرات بار ایران به افغانستان و مراوده ریلی ایران و افغانستان از این محور صورت می گیرد، لذا فرصت خوبی برای توسعه منطقه خواف و شرق کشور خواهد بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.