بازدید سایت : ۵۶۰۱۱
| کد خبر ۲۹۷۰۷۱
کپی شد

عباس آخوندی: قفل سفارت آمریکا در ایران روزی باز می‌ شود

آخوندی مسئله زمان را در مذاکرات ایران و آمریکا، کلیدی دانسته و معتقد است ایران باید نهایت استفاده را از زمان داشته باشد.

عباس آخوندی:  قفل سفارت آمریکا در ایران روزی باز می‌ شود
تین نیوز |

 این روزها دستیابی به تحلیل هایی عمیق تر در خصوص مذاکرات، واجد اهمیت ویژه ای است. ارزیابی هایی که با واکاوی تاریخی و تحلیلی موضوع مذاکرات از لایه های سطحی و کلیشه ای به لایه های درونی تر گفت و گوهای ایران و امریکا رسیده و آن را در قالب بسته ای تحلیلی در اختیار مخاطبان قرار دهند.

گفت وگو با عباس آخوندی از این دست تحلیل های متفاوت است. آخوندی که تجربه مذاکره با اروپایی ها را در جریان خرید هواپیما از ایرباس و مذاکره با امریکایی ها را در گفت و گوهای مرتبط با خرید بویینگ دارد در این مصاحبه تلاش کرده تفاوت مذاکره دوجانبه با امریکا را با مذاکره در قالب 1+5 تحلیل کند.

آخوندی مسئله زمان را در مذاکرات کلیدی دانسته و معتقد است ایران باید نهایت استفاده را از زمان داشته باشد.

ویدیو را این لینک ببینید.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: اعتماد آنلاین
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.