بازدید سایت : ۱۳۲۹۲
| کد خبر ۳۰۳۲۳۶
کپی شد

◄ تاکسی اینترنتی شهرداری با بیش از ۱۰ هزار تاکسی فعال شد

تاکسی اینترنتی شهرداری تهران با هدف ارائه خدمات ایمن‌تر و تحت نظارت مستقیم شهرداری، فعالیت خود را از طریق سوپراپلیکیشن شهرزاد آغاز کرده است. تاکنون بیش از ۱۰ هزار تاکسی به این سامانه پیوسته‌اند و شهروندان می‌توانند با اطمینان بیشتری از خدمات حمل‌ونقل آنلاین در پایتخت استفاده کنند.

تاکسی اینترنتی شهرداری با بیش از ۱۰ هزار تاکسی فعال شد
تین نیوز |

تاکسی اینترنتی شهرداری تهران با هدف ارائه خدمات ایمن‌تر و تحت نظارت مستقیم شهرداری، فعالیت خود را از طریق سوپراپلیکیشن شهرزاد آغاز کرده است. تاکنون بیش از ۱۰ هزار تاکسی به این سامانه پیوسته‌اند و شهروندان می‌توانند با اطمینان بیشتری از خدمات حمل‌ونقل آنلاین در پایتخت استفاده کنند.

به گزارش تین نیوز، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از آغاز خدمات تاکسی اینترنتی شهرداری خبر داد و گفت این سرویس با همان ساختار پلتفرم های رایج حمل ونقل آنلاین فعالیت می کند اما تفاوت های مهمی دارد.

شادی مالکی توضیح داد: «در پلتفرم شهرداری تهران، مسافران درخواست تاکسی را از طریق سامانه رسمی شهرداری ثبت می کنند و تمام اطلاعات مربوط به راننده و خودرو در دیتابیس شهرداری ثبت و کنترل شده است، بنابراین شهروندان می توانند با آسودگی خاطر بیشتری از این خدمات بهره بگیرند.»

به گفته وی، ارائه خدمات تاکسی اینترنتی شهرداری از طریق سوپراپلیکیشن شهرزاد انجام می شود و بخش «تاکسی» در این اپلیکیشن، مشابه سایر پلتفرم های تاکسی اینترنتی، امکان رزرو و سفر را مهیا می کند. مالکی افزود: «با وجود این شباهت ها، به دلیل نظارت مستقیم شهرداری، اطمینان و شفافیت بیشتری در این خدمت وجود دارد.»

مدیرعامل تاکسیرانی استقبال مردم را در همان روزهای نخست مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: «در روزهای ابتدایی، برخی زیرساخت ها در حال بازیابی بود زیرا مدت کوتاهی از رونمایی گذشته است و هنوز نمی توان آمار دقیق بازخورد داد. با این حال، تماس های مردمی و آمار ثبت نام نشان می دهد که این پلتفرم مورد توجه قرار گرفته است.» تاکنون حدود ۱۰ هزار تاکسی این برنامه را نصب و فعالیت خود را آغاز کرده اند.

پلاک گذاری ۷۰۰ دستگاه تاکسی آیون آغاز شد

مالکی در ادامه به موضوع ورود تاکسی های جدید شاسی بلند «آیون» به ناوگان اشاره کرد و گفت: «از مجموع ۱۷۵۲ دستگاه برنامه ریزی شده، روند پلاک گذاری ۷۰۰ دستگاه آغاز شده و مدارک اولین گروه به پلیس راهور ارسال شده است. طبق پیش بینی ها این خودروها ظرف کمتر از یک هفته در سطح شهر آغاز به کار می کنند.»

به گزارش پایگاه خبری شهر، به گفته وی، تاکسی های آیون در پلتفرم اینترنتی شهرداری تهران و عمدتاً در خطوط پرتقاضا و ساعات اوج ترافیک فعالیت خواهند داشت. همچنین با تدابیر شهردار تهران و توافق با بانک شهر، مشکل ضامن برای مالکان این خودروها برطرف شده و روند واگذاری تسهیل شده است؛ موضوعی که می تواند حضور بیشتر رانندگان در این طرح را به دنبال داشته باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.