بازدید سایت : ۷۲۲۷۵
با مشارکت بخش خصوصی و دولتی

◄ دو راهکاری که به کمک حمل ونقل هوایی می آیند

قرار است مرکز مدیریت پروژه های صنایع هوایی ایران و نیز نظام مهندسی هوایی در کشور با هدف حل مشکلات ساختاری صنعت حمل و نقل هوایی راه اندازی شود.

دو راهکاری که به کمک حمل ونقل هوایی می آیند
تین نیوز |

بنابر اعلام سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری  قرار است مرکز مدیریت پروژه های صنایع هوایی ایران و نیز نظام مهندسی هوایی در کشور با هدف حل مشکلات ساختاری صنعت حمل و نقل هوایی  راه اندازی شود.

به گزارش تین نیوز،  کارشناسان هوانوردی کشور معتقدند راه برای ورود سرمایه های خرد و کلان به صنعت هوایی باید باز گردد و نیاز است ناوگان هوایی کشور گسترش یافته، واردات قطعات هواپیما  تسهیل شود و تاخیرات ایرلاین ها کاهش یابد و این اقدامت از جمله اولویت هایی است که سازمان هواپیمایی کشوری در شرایط کنونی باید مدنظر قرار دهد.

حل مشکلات تولیدکنندگان بخش صنایع هوایی با راه اندازی نظام مهندسی هوایی

دو اقدامی که سازمان هواپیمایی کشوری وعده آن را در راستای رفع مشکلات صنعت حمل ونقل هوایی کشور داده است راه اندازی نظام مهندسی هوایی و ایجاد مرکز مدیریت پروژه های صنایع هوایی ایران است. آنطور که حسین پورفرزانه در آخرین اظهارات خود گفته، سازمان هواپیمایی کشوری دستورات لازم را به منظور رفع مشکلات بخش خصوصی صادر کرده است. قرار است نظام مهندسی هوایی با همکاری و مشارکت سازمان هواپیمایی کشوری و  اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران در راستای رفع مسائل و مشکلات تولیدکنندگان بخش صنایع هوایی و فضایی کشور تاسیس شود.

بیشتر بخوانید:

ترکیه، قطر و امارات پروازهای خود را به ایران لغو کردند/پروازهای خارجی ۲ استان برقرار است/ علت لغو پروازها چیست؟

سال هاست که مسائل و مشکلات تولیدکنندگان بخش صنایع هوایی و فضایی کشور یکی از موانع تاب آوری ناوگان هوایی و احیای ناوگان زمین گیر بوده و هست؛ موضوعی که با راه اندازی نظام مهندسی هوایی امید به بهبود آن می رود به شرط آنکه با اقدام و عمل مشترک بخش خصوصی و دولتی در آینده ای نزدیک اجرایی شود و پاسخگوی نیازهای صنعت هوانوردی باشد.

اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران، تشکلی است صنفی و تخصصی که در سال 1386 با حمایت و پشتیبانی مرکز فناوری های ریاست جمهوری با حضور 27 شرکت تاسیس و آغاز به فعالیت کرده است.

صنایع هوایی

در حال حاضر شرکت های عضو اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران تحت عنوان کارگروه های تخصصی عبارتند از: طراحی انواع پرنده سرنشین دار و بدون سرنشین، ساخت و تولید قطعات، متعلقات وسامانه های هوایی و فضایی، ساخت و تولید محصولات هوایی و فضایی، تعمیر و نگهداری (انواع هواپیماها)، مشاوره، آموزش، استاندارد، تامین کنندگان (تدارکات اقلام هوایی و فضایی)، ارائه خدمات تخصصی (کالیبراسیون، آزمایشات غیر مخرب و… ) فعالیت دارند.

ایجاد مرکز مدیریت پروژه های صنایع هوایی ایران با سهام داری مشترک بخش خصوصی و دولتی

از انجا که متولی هواپیماسازی در کشور نداریم قرار است با سهام داری مشترک بخش خصوصی و دولتی مرکز مدیریت پروژه های صنایع هوایی ایران با هدف پاسخگوی نیازهای شرکت های هواپیمایی ایجاد شود. شرکت های خصوصی به عنوان شرکای استراتژیک تجاری وزارت راه و شهرسازی به عنوان سهام دار این مرکز فعالیت خواهند کرد.

باید دید این دو راهکار سازمان هواپیمایی کشوری راهکار مناسبی برای پاسخ به نیازهای صنعت هوانوردی خواهد بود و راهکاری که با دریافت نقطه نظر بهره برداران و متخصصان این صنعت بی تردید منتج به افزایش تولید و کمک به بالا بردن ظرفیت ناوگان هوایی کشور خواهد شد.

صنایع هوایی

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.