بازدید سایت : ۳۸۷۱۳
| کد خبر ۲۱۷۷۰۷
کپی شد

زمان افتتاح پل عابر پیاده گیشا مشخص شد

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران گفت: پل عابر پیاده گیشا تا پایان سال افتتاح می‌شود.

زمان افتتاح پل عابر پیاده گیشا مشخص شد
تین نیوز |

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران گفت: پل عابر پیاده گیشا تا پایان سال افتتاح می‌شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، زهرا نژادبهرام عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران، درباره راه‌اندازی پل عابر گیشا، اظهار داشت: پل سابق گیشا به دلیل اینکه امکان ناایمنی داشت تخریب شد و در حال حاضر زیرگذر ایجاد شده علاوه بر اینکه دغدغه و نگرانی ما را در مورد نا ایمنی برطرف کرده، ترافیک محدوده گیشا را نیز کاهش داده است.

وی افزود: پل عابر پیاده گیشا در راستای توسعه فضای شهری طراحی شده و شهرداری به دنبال افزایش فضای شهری برای شهروندان است.

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران ادامه داد: در حال حاضر خودروها را در محدوده گیشا جهت تردد به زیر زمین هدایت کرده‌ایم و برای تردد عابران پیاده، روی زمین پیش‌بینی شده است.

نژادبهرام ادامه داد: پل عابر پیاده گیشا قرار است تا پایان سال افتتاح شود که این پل عرض بیشتری نسبت به پل‌های معمولی دارد و دارای فضای سبز نسبی است.

وی خاطرنشان کرد: رویکرد مدیریت شهری تبدیل شدن پایتخت به شهری انسان محور است و تلاش می‌کنیم تا ظرفیت‌ها را برای تردد هر چه بیشتر شهروندان فراهم کنیم.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.