| کد خبر ۳۲۰۷۷۴
کپی شد

پل حافظ تخریب می شود؟

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران درباره تخریب پل حافظ توضیحاتی ارائه داد.

پل حافظ تخریب می شود؟
تین نیوز |

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران درباره تخریب پل حافظ توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از  ایلنا، سیدمحمد آقامیری در رابطه با وضعیت ایمنی پل حافظ اظهار کرد: به هرشکل در سالهای اخیر ضریب ایمنی کاهش یافته اما به این شکل نیست که قابل استفاده نباشد البته قابلیت مقاوم سازی را دارد.

وی با تأکید بر اینکه پلیس راهور باید اعلام کند که با حذف این پل خللی در مدیریت وضعیت ترافیک این محدوده ایجاد نمی شود، تصریح کرد: در صورت تأیید این طرح توسط پلیس، معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران می تواند در نهایت ظرف دو ماه این پل را جمع آوری کند.

آقامیری همچنین خاطرنشان کرد: در صورتی که پلیس حذف این پل را تأیید نکند، مقاوم سازی را دنبال خواهیم کرد اما در هر صورت، مشکل خاصی برای تردد روی این پل وجود ندارد. مسئله این است که تصمیم برای حذف یا عدم حذف این پل گرفته شود.

به گزارش شهر، رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در صورت مقاوم سازی این پل تا بیش از ۲۰ سال آینده نیز ظرفیت استفاده دارد، یادآور شد: اگربنا به حذف پل باشد در شرایط فعلی نیاز به مقاوم سازی نیست و مقاومت کافی وجود دارد.

وی در مورد علت تأخیر در تصمیم ‎گیری پلیس برای حذف این پل، یادآور شد: مباحث کارشناسی متعددی در این زمینه صورت گرفته است؛ در مقطعی این موضوع مطرح شد که در خیابان طالقانی زیرگذار ایجاد و سپس پل حافظ جمع آوری شود که در نهایت این ایده هم به نتیجه نرسید.

آقامیری در پاسخ به این پرسش که تخریب پل کم هزینه تر است یا مقاوم سازی آن، گفت: اگر مدیریت ترافیک پس از تخریب پل پاسخگو باشد، آن را حذف خواهیم کرد و حتی قطعات و آهن آلات آن نیز در صورت تخریب به نوعی سرمایه محسوب می شود اما اگر مدیریت ترافیک با وجود این پل با مشکل مواجه نشود، دلیل برای حذف آن نداریم و مقاوم سازی را در دستور قرار خواهیم داد.

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: ما حتی برای نصب سرعت گیر در تهران نیز باید مجوز پلیس راهور را دریافت کنیم؛ لذا همچنان باید منتظر تصمیم گیری پلیس برای حذف یا عدم حذف آن باشیم.

 
آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.