| کد خبر: 247335 |

ترانزیت ایران و آذربایجان سهل تر و ایمن تر می شود

معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل با بیان اینکه ساخت پل مرزی مشترک بین ایران و آذربایجان از زمان اجرای علمیات 1.5 سال زمان می برد، گفت: ساخت این پل به تردد ایمن تر و سهل تر رانندگان ترانزیتی کمک می کند.

تین نیوز

معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل با بیان اینکه ساخت پل مرزی مشترک بین ایران و آذربایجان از زمان اجرای علمیات 1.5 سال زمان می برد، گفت: ساخت این پل به تردد ایمن تر و سهل تر رانندگان ترانزیتی کمک می کند.

به گزارش تین نیوز، محمدرضا کدخدازاده، عضو هیات مدیره شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل  درباره توافق ایران و آذربایجان برای ساخت پل مشترک مرزی بین دو کشور اظهار داشت: پروژه احداث پل مشترک مرزی روی رودخانه ارس در منطقه آغبند آغاز شده و این پل در آینده ترانزیت ایران و آذربایجان را تسهیل می کند و باعث توسعه منطقه و تسریع ترانزیت در کشور آذربایجان می شود.

وی با بیان اینکه آذربایجان با ساخت این پل خود را به جمهوری خودمختار نخجوان نزدیکتر می کند، ادامه داد: ساخت این پروژه به طور رسمی آغاز شده است و در حال انجام مطالعات فنی احداث پل مرزی مشترک بین دو کشور هستیم که البته مطالعات فنی قسمت هایی از این پروژه انجام شده است. طبق مطالعات اولیه این پل به طول 200 متر و 4 خطه و خط پیاده رو بر روی رود ارس ساخته خواهد شد و هدف از احداث این پل مشترک ترافیک سهل تر و ایمن تر بین دو کشور ایران و آذربایجان است.

معاون ساخت و توسعه راه ها با تاکید بر اینکه دنبال افزایش محورهای ارتباطی با کشورهای همسایه هستیم، گفت: ساخت این پل به تردد ایمن تر و سهل تر رانندگان ترانزیتی کمک می کند و در حال حاضر هم محور دو خطه در حاشیه رود ارس که موازی با آن حرکت می کند، وجود دارد که تعریض این مسیر و تبدیل آن به محور 4 خطه را در دستور کار داریم.

کدخدازاده درباره هزینه و مدت زمان ساخت پل مرزی مشترک ایران و آذربایجان اظهار داشت: ساخت این پروژه از شروع عملیات اجرایی تا اتمام کار حدود 1.5 سال زمان می برد و تا زمانی که مطالعات فنی و کارشناسی این پروژه تکمیل نشود، نمی توان هزینه دقیق ساخت را اعلام کرد و هزینه دقیق ساخت در کمیسیون مشترک دو کشور براورد و بررسی می شود.

وی گفت: پیش از این ایران و آذربایجان پل آستارا-آستارا را به صورت مشترک اجرا کردند و سابقه همکاری در ساخت پروژه عمرانی را دارند. با هر توافقی برای نحوه ساخت پل مرزی مشترک بر روی رود ارس، ایران نظارت در نحوه ساخت را انجام و اجرا خواهد داد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: خبرگزاری ایلنا

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.