پاکستان تا سال ۲۰۳۰ نخستین قطار سریع السیر خود را راه اندازی می کند
وزارت راه آهن پاکستان اعلام کرد نخستین خط قطار سریع السیر این کشور که شهرهای کراچی و لاهور را به هم متصل می کند، تا سال ۲۰۳۰ راه اندازی خواهد شد.

وزارت راه آهن پاکستان از برنامه خود برای راه اندازی نخستین قطار سریع السیر بین شهرهای کراچی و لاهور خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ریل ایران، بنا بر گزارش منتشر شده از سوی وزارت راه آهن پاکستان، این قطار سریع السیر مسافت ۱۲۱۵ کیلومتری میان دو شهر کراچی و لاهور را ظرف مدت ۵ ساعت سیر خواهد کرد. این در حالیست که مدت زمان لازم برای سفر ریلی میان این دو شهر، در حال حاضر بین ۱۸ الی ۲۲ ساعت است.
به نوشته «بنیاد نسپاک»، «حنیف عباسی» وزبر راه آهن پاکستان، اجرای این پروژه را بخشی از توافق میان پاکستان و چین در خصوص راه اندازی و بهره برداری از کریدور ریلی چین – پاکستان (CPEC) دانسته که خود، شاخه ای از طرح بزرگ کمربند و جاده محسوب می شود.
به گفته وزارت راه آهن پاکستان، قطار سریع السیر کراچی – لاهور قرار است تا سال ۲۰۳۰ به مرحله بهره برداری برسد. پاکستان معتقد است راه اندازی این قطار سریع السیر کمک شایانی به ایجاد تحول در زمینه حمل و نقل و توسعه تجاری داشته و همزمان، جایگزینی سبز برای سفرهای هوایی محسوب می شود.
بنا برآخرین داده های منتشر شده از خصوصیات این قطار سریع السیر، سرعت آن بین ۲۵۰ الی ۳۰۰ کیلومتر در ساعت بوده و قرار است به صورت تمام برقی راه اندازی شود. امکاناتی همچون اینترنت وای فای، رستوران و سیستم تهویه هوای خودکار از جمله امکانات این قطار اعلام شده است.