بازدید سایت : ۲۰۴۲۸
| کد خبر ۲۹۹۴۲۵
کپی شد

◄ راهکارهایی برای تامین امنیت رانندگان کامیون در شرایط جنگی/ چند توصیه برای کاهش خطرات پهپادها و ریزپرنده ها

در شرایط کنونی که جنگ ایران و اسرائیل عمدتاً مبتنی بر جنگ هوایی، موشکی، پهپادی و ریزپرنده ها است، رانندگان کامیون به ویژه در جاده ها، مناطق صنعتی یا اطراف مراکز حساس با تهدیدهای متفاوتی مواجه هستند که با راهکارهایی می توانند این خطرات را کاهش دهند.

راهکارهایی برای تامین امنیت رانندگان کامیون در شرایط جنگی/ چند توصیه برای کاهش خطرات پهپادها و ریزپرنده ها
تین نیوز |

در شرایط کنونی که جنگ اسرائیل و ایران عمدتا مبتنی بر جنگ هوایی، موشکی، پهپادی و ریزپرنده ها است، رانندگان کامیون به ویژه در جاده ها، مناطق صنعتی یا اطراف مراکز حساس با تهدیدهای متفاوتی مواجه هستند.

به گزارش تین نیوز ، رانندگان کامیون در حال حاضر برای تامین کالاهای مورد نیاز مردم به ویژه حمل کالاهای اساسی و سوخت به فعالیت مشغول هستند و در شهرها و جاده های سراسر کشور تردد می کنند.

خبر مهم امروز:

جزئیات شهادت علی هاتفی فرد راننده کامیون و رئیس انجمن صنفی رانندگان کامیون اسدآباد همدان

با توجه به شرایط موجود که اغلب شهرهای کشور با حملات پهپادی و ریز پرنده های اسراییل مواجه هستند، رعایت نکاتی که امنیت رانندگان کامیون را حفظ کند ضروری است.

نکات مهم برای توجه عموم مردم در رانندگی:

نکته بسیار مهمی که باید مورد توجه همه مردم قرار گیرد؛ پرهیز از تردد، سفر و رانندگی بیمورد و غیرضروری در جاده ها و خیابان هاست. تردد بیجا و اشغال غیر ضروری جاده ها و خیابان ها باعث ایجاد ترافیک های خواسته و ناخواسته خواهد شد و این موحب می شود اگر خدای ناکرده در نقطه پرترافیک حمله ای صورت گیرد؛ تلفات بسیار بیشتر شده  و خسارات جانی و مالی افزوده شود. همچنین با افزایش ترافیک موجب کندی حرکت خودروهای امداد برای کمک به حادثه دیده گان و مجروحین شود. همچنین تردد بیش از حد باعث کندی حرکت ناوگان های ارسال مواد غذایی و ... در شهرها و جاده ها شود. لذا ضرورت دارد از تردد بیجا و غیر ضرور بشدت پرهیز شود، تا سرعت حرکت هوذروهای انتقال مواد غذایی، سوخت و نیز کمک های امدادی روان و ئایمن صورت پذیرد.

نکات مهم برای توجه رانندگان عمومی در جاده ها:

از مهمترین نکاتی که لازم است مورد توجه رانندگان کامیون و کامیونداران قرار گیرد، دوری از مناطق هدف احتمالی است. 

گرچه در حال حاضر اسرائیل محله های مسکونی را نیز هدف حملات خود قرار داده و تعداد زیادی از شهروندان بیگناه را به شهادت  رسانده، اما مراکز نظامی، پادگان ها، تأسیسات هسته ای، پالایشگاه ها، فرودگاه ها و دکل های راداری بیشتر در معرض خطر هستند.

رانندگان کامیون همچنین باید توجه کنند که تجمع چند خودرو یا کاروان های بزرگ به راحتی توسط پهپاد شناسایی و هدف قرار می گیرند، بنابراین بهتر است ترجیحا به صورت انفرادی یا در فاصله زیاد از همدیگر و سایر کامیون ها حرکت کنند. 

گفته می شود پهپادها در شب راحت تر اهداف را شناسایی می کنند و ممکن است تصور کنند خودروی کامیون هدف نظامی است، بنابراین استفاده از نور پایین، پوشاندن قسمت های بازتابی کامیون و روشن نگه نداشتن نورهای داخلی، می تواند روشی برای حفظ امنیت رانندگان کامیون باشد.

همچنین رانندگان در صورت اعلام هشدار حمله، در کنار جاده توقف نکنند، بلکه در چنین شرایطی لازم است به سرعت به یک پوشش طبیعی، زیر پل یا ساختمان بتنی پناه ببرند.

رانندگان کامیون و کامیونداران همچنین می توانند پیش از حرکت، مکان های پناه را در مسیر مشخص کنند تا در صورت حمله هوایی بتوانند سریعاً خود را به آنها برسانند.

 از نکات دیگر اینکه لازم است رانندگان کامیون در هنگام شنیدن صدای آژیر یا انفجار، موتور را خاموش کرده و فوراً از کامیون فاصله بگیرند، خود را به زمین بچسبانند (ترجیحاً در جوی یا پشت خاکریز) و از نگاه مستقیم به انفجار یا پهپاد خودداری کرده و در صورت امکان، پشت یک مانع بتنی یا شی سنگین پناه بگیرند. 

ریزپرنده ها (مانند کوادکوپترهای کوچک) ممکن است برای شناسایی یا حمل مواد منفجره استفاده شوند اگر رانندگان کامیون ریزپرنده مشکوک مشاهده کردند نباید توقف کرده یا از خودرو خارج شوند. 

توصیه های مسئولان امنیتی به مردم:

به گزارش تین نیوز، توصیه مقام های امنیتی ایران به همه مردم این است که در صورت مشاهده هر مورد مشکوک از جمله ریزپرنده ها مورد را به نیروهای امنیتی اطلاع رسانی کنند. 

باید توجه داشت که با دست یا نور قوی ریزه پرنده ها را نباید دنبال کرد چون ممکن است به حرکت واکنش نشان دهند.

 در شرایط فعلی داشتن تجهیزات اضطراری برای عموم شهروندان ازجمله رانندگان کامیون که در جاده ها در تردد هستند ضروری است. 

به همراه داشتن جعبه کمک های اولیه، آب، غذا، پاوربانک، چراغ قوه، پتو یا حتی کلاه ایمنی می تواند کمک حال رانندگان کامیون در جاده ها باشد.

 

قدردان نیروهای امدادگر و رانندگان عمومی باشیم

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.

  • جلال علیزاده پاسخ

    جانم فدای کشورم یک راننده تریلر هستم هر جا که باشه میرم درود بر ایران و ایرانی

  • Fariborz پاسخ

    خب حالا با این احتساب و برآورد که خود شما اذعان دارید میشه گفت که واقعا رانندگی شغل پر خطر و سخت و زیان آور هست همچون همکارانمان که تو بندر عباس ذوب شدن آقای رییس جمهور وقت که فرمودی شغل تفریحی

  • سعید پاسخ

    تا پای جان برای سید علی خامنه ای ، بار که هیچ جان بخواهید

  • ناشناس پاسخ

    جانم فدای ایران

  • ناشناس پاسخ

    آقای شرکت نفت دست از لجبازیاتون بر دارید آخر برجه خیلی از کامیونا گازوئیل ندارن چرا کار گازوئیلا رو شارژ نمی‌کنید.

  • سعید پاسخ

    با سلام.در این شرایط جا خالی کردن دور از انسانیت است.ما همیشه ودر همه حال با جان ومال خود در خدمت هم میهنان بوده و هستیم وبه نوعی دست وپنجه نرم کردن بامرگ کار همیشگی سنگین است

  • سید پاسخ

    جانم فدای رهبر م وطنم منه راننده آیا الان دارم 3900000تومان پول بیمه می‌پردازم دولت به فکر ما نیست حالا ما رانندگان با چه امیدی بزنیم جاده برای دولت مسولان هرچه شعاردادن پوچ بود

  • ابراهیم اختیاری پاسخ

    جانم فدای ایران و تا اخرین قطرە خون ایستادەایم و خدمتگزار وطنم ایران برای مایحتاج مردم و رزقو روزی خودمان در جادە هستیم ولی یک نکتە درجادە اصلا پناهگاهی نیست کدام پل و کدام امنیت توی بیابان پناهمان خداست و خداست همین

  • رضا پاسخ

    باسلام و احترام ایکاش تریلی بنده و15نفرازهمکاران بنده را گمرک ماهیرود بیش از4ماه زیربارمتوقف نمی‌کرد هنوز هم زیربارمتوقف هست بدون ریالی کرایه وحق توقف چراکه کارخانه پترولیوم خاورمیانه بارسوختش هرمشکللی داره راننده مقصر نیست اطلاعات بیرجندیا پلیس امنیت وبازپرس دادگستری سربیشه با وجودی که میداند راننده هیچ دخلی نسبت به بارنداره بازهم زندگی مارا بخاک سیاه کشانده وهیچ ترتیب اثری نمیدهند حتی با مستنداتی که ارائه دادیم ما چه گناهی کردیم هیچکس بدادما نمی‌رسه ایکاش کشنده ناقابل ما دراختیارمابود جانم فدای ایران خاک پای ملت ایران بودم وظیفه قانونی خودمان را انجام می‌دادیم تاپای جان

  • جواد پاسخ

    فقط رانندگان تریلی راننده هستند؟؟ الان بدلیل لغو پروازها رانندگان سواری جور جابجایی مسافران رو میکشند، اونم با این وضعیت شلوغ جایگاه‌ها و کم کردن مقدار سوختگیری، بنده خودم طی این چند روز دو بار از مرزهای غربی کشور به کرمان و اصفهان مسافر برده‌ام

  • محسن پاسخ

    سلام داداش چزا الان بندر عباس تریلی ها رو خودش تجمع میکنه ....اعلام بار رو میگم

  • Ph پاسخ

    خداوند نگهدار همه ی رانندگان باشه خداوند اسرائیل نابود کنه

  • منتظر پاسخ

    سلام فکر کنم تازه فهمیدید راننده کامیون چه شغل سختی داره و چقدر بدرد کشور میخوره . دوهفته پیش که اعتصاب کرده بودند می‌گفتید اینا الکی اعتصاب کردند و هزار تا حرف بهشون چسبوندید . انشاءالله هرجا میرند خدانگهدارشون باشه.

  • خسته قادر پاسخ

    همه راننده کان را ناراحت کردید یک روزه بیمه قطع می کنید یک روز گازوئیل را باید امروز را هم در نظر می گرفتید با رانندگان و مردم چنین رفتار ی نکنید شما همه چیز را در پول می بینید۰

  • ناشناس پاسخ

    همه با هم برای میهن جانمان فدای رهبر وایران وایرانی

  • خلیل بدیع باکمال پاسخ

    بنده راننده تریلی هستم پایه یکم دارم حاضرم واسه کشورم جان بدم هرجا نیاز به راننده بود بنده در خدمتم

  • مرتضی پاسخ

    تکلیف بیمه تامین اجتماعی چی شدماکه کارخودمون داریم انجام میدیم مگه قرارنشدنرخ بیمه اصلاح بشه این برج داره تموم میشه ظاهرابرای کسی مهم نیست

  • احمد غلامرضایی پاسخ

    خداوکیلی قشری بدبختتر از راننده های سنگین وجود نداره، از خانواده دور، استرسشون زیاد، بعد از اینهمه مصیبت اگه جونی در بردن نه بازنشستگی درستی، نه پشتوانه‌ای ، خدا را خوش میاد؟

  • علی یدالهی خبوشان پاسخ

    با سلام من یه کامیون دارم. کارت سوختم. شارژ نداره‌ دلم میخاد کارکنم ‌فعالیت کنم چرخ‌ کشور. بچرخه تو این بحران کمکی کرد باشم ولی کارت سوختم شارژ نشده. لطفا کارتمون شارژ کنید فعالیت کنیم یه گوشه ی ازین جنگ بتونیم بگیریم و فعالیت کنیم. لطفا مسولین کارتمون و شارژ کنید خاهشا

  • مهدی ماک پاسخ

    جانم فدای ایران اماده هرگونه همکاری هستم

  • لرستان بزرگ پاسخ

    بعد میگن شغل تفریحی من هر روز میرم بندر امام تو پتروشیمی بار میزنم هرچی بدبختی مال راننده ها هست کسی هم قدر نمیدونه

  • لرستان بزرگ پاسخ

    راستی ما الان ۳ روزه سهمیه سوختمون تموم شده سوخت از کجا بیاریم خاک تو سر شرکت نفت سوخت ما اندازه دوتا دوتا موشک نمیشه شارژ کنید تا بریم بندر خودشون دزدن گیردادن به ۴ تا رانتده که ماهی ی بار ۲۰۰ لیتر بفروشه یا نه

  • علی پاسخ

    راندگی تغو لغ شده چطور بیمه و قسط بانک ها رو بپردازیم تو این اوضاع بیکاری

  • خسرو گوهری راننده کامیون همدان پاسخ

    حانم فدای رهبر ملت وطن ونیروهای مسلح