| کد خبر: 258805 |

دو راه حل برای مقابله با آنچه چین و روسیه انجام دادند

اقدام غیر دوستانه روسیه علیه ایران در پی سفر رئیس جمهور چین به عربستان در اواسط آذرماه 1401 و همراهی وی با مواضع کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در همه حوزه ها علیه جمهوری اسلامی ایران، صورت می گیرد.

تین نیوز

اقدام غیر دوستانه روسیه علیه ایران در پی سفر رئیس جمهور چین به عربستان در اواسط آذرماه 1401 و همراهی وی با مواضع کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در همه حوزه ها علیه جمهوری اسلامی ایران، صورت می گیرد.

حضور وزیر خارجه روسیه در اجلاس مشترک وزرای امور خارجه شورای همکاری خلیج فارس و حمایت روسیه از مواضع امارات در باره جزایر سه گانه ایران ، حاکی از آنست که ایران باید موضوع حاکمیت بر این جزایر را جدی تر بگیرد به طوری که امارات و کشورهای حامی وی را از طرح مداوم این مسئله نا امید کند. اقدام غیر دوستانه روسیه علیه ایران در پی سفر رئیس جمهور چین به عربستان در اواسط آذرماه 1401 و همراهی وی با مواضع کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در همه حوزه ها علیه جمهوری اسلامی ایران، صورت می گیرد. اقدام روسیه علیه ایران بار دیگر موضوع اهمیت جزائر سه گانه ایرانی در خلیج فارس و مسئله تمامیت ارضی ایران را در افکار عمومی مطرح کرده است و مردم را نسبت به نیت روسیه به شدت مشکوک کرده است.

به نظر می رسد که خوبست تا دولت جمهوری اسلامی ایران، دو اقدام اساسی را برای حفاظت از این جزائر در دستور کار دائمی خود قرار دهد. یکی اقدام سیاسی و آن اینکه وزارت امور خارجه مأمور شود تا قبل از سفر مقامات کشورهای مختلف به منطقه خاورمیانه، همه آنها را نسبت به حساسیت ایران در باره حفظ تمامیت ارضی خود توجیه کند و به آنها هشدار دهد که مراقبت کنند تا در دام برنامه های کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس علیه ایران نیفتند.

باید به کشورهای مختلف یادآور شد صدام حسین یکی از بهانه ها و دلایلی را که برای شروع جنگ خود با ایران اعلام کرده است این بوده که به ایران فشار نظامی وارد کند تا این سه جزیره مهم در خلیج فارس به اعراب واگذار شود. اما جمهوری اسلامی ایران با 8 سال مقاومت در برابر تجاوز ارتش متجاوز بعثی که با حمایت همین کشورهای عربی از صدام انجام شد، قادسیه صدام حسین بعثی را ناکام گذاشت.

دوم اینکه ایران هرچه سریعتر برنامه ای را برای تبدیل این سه جزیره به سه قطب گردشگری و تفریحی و اقتصادی، برنامه ریزی کند.

همانطور که بارها پیشنهاد کرده ام سه شهر بزرگ «فردوسی»، «حافظ» و «سعدی» را در این سه جزیره با احداث حداقل پنجاه برج بلند بیش از یکصد طبقه در دستور کار قرار دهد تا با سرمایه گذاری همه ایران دوستان، این سه جزیره تبدیل به سه قطب بزرگ رفت و آمد ایرانیان برای ورزش های دریایی، گردشگری و تفریحی در منطقه میانی خلیج فارس شوند. اگر چنین کاری صورت گیرد می توان انتظار داشت که حدود یکصد هزار ایرانی و گردشگر به طور شبانه روزی در این جزائر اسکان یابند و ایرانیان به جای رفتن به دبی و ترکیه برای سرمایه گذاری و تفریح به این جزائر بروند. آنگاه با رفت و آمد شبانه روزی گردشگران به این جزائر طبیعتاً چشم طمعِ خارجی ها از آنها دور خواهد شد.به هر حال باید توجه کرد که سیاست نامتوازن خارجی و اعتماد بیش از حد به روسیه و چین و دور افتادن از شعار انقلابی «نه شرقی نه غربی» حاصلی جز رفتارهای شگفت انگیز روسیه و چین علیه ایران ندارد.

*فرمانده سابق نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: سایت خبری خبرآنلاین

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • شاهرخ 0 0

    طرح ایجاد منطقه توریستی ب رای ایرانیان از جنبه کوتاه گردچشم و نظر بیگانگان به جزایر ایرانی عالیست امیدوارم هر چه زودتر کلنگ بخورد