خودکفایی جدید در صنعت کشتیسازی
درگذشته دانش تعمیرات دکلهای حفاری در اختیار انگلستان و آمریکا بود، با شروع تحریمها ما در این زمینه با مشکلاتی مواجه شدیم؛ اما در ایزوایکو توانستیم باوجود تحریمها نهتنها به مرز این دانش دست پیدا کنیم بلکه از آن فراتر برویم و درزمینه تعمیر ریگهای حفاری به خودکفایی برسیم.

مدیرعامل ایزوایکو با اشاره به اینکه هر تهدیدی می تواند به وجود آورنده یک فرصت باشد گفت: درگذشته دانش تعمیرات د کل های حفاری در اختیار انگلستان و آمریکا بود، با شروع تحریم ها ما در این زمینه با مشکلاتی مواجه شدیم؛ اما در ایزوایکو توانستیم باوجود تحریم ها نه تنها به مرز این دانش دست پیدا کنیم بلکه از آن فراتر برویم و درزمینه تعمیر ریگ های حفاری به خودکفایی برسیم.
به گزارش تین نیوز به نقل از دنیای اقتصاد، از بندرعباس حمید رضائیان اصل مدیرعامل شرکت مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران نیز گفت: وقتی از صنایع دریایی حرف به میان می آید طیف گسترده ای از صنایع مدنظر است؛ اما مهم این است که ما چقدر توانسته ایم در این زمینه فعال باشیم.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی کشتی سازی با اشاره به استفاده از ظرفیت نخبگان دانشگاهی گفت: ما با جذب نخبگان دانشگاهی و راه اندازی یک مرکز دانش بنیان توانستیم بسیاری از مشکلاتی که پیش روی صنعت کشتی سازی وجود داشت را مرتفع کنیم.
وی ادامه داد: ما در ایزوایکو توانستیم باوجود تحریم ها نه تنها به مرز این دانش دست پیدا کنیم، بلکه از آن فراتر برویم و درزمینه تعمیر ریگ های حفاری به خودکفایی برسیم تا جایی که امروز به جرات می توانیم بگوییم که کشور در این زمینه خودکفاست.
مدیرعامل ایزوایکو با اشاره به اینکه ایزوایکو به دانش ساخت انواع شناورها با استانداردهای بین المللی دست یافته گفت: از این به بعد دیگر این مجتمع نیازمند حمایت همه جانبه مجلس، دولت و نظام است تا پروژه هایی را که توان ساخت و تعمیر آن در کشور وجود دارد به شرکت های خارجی سفارش ندهند.