برگزاری آیین تست گرم محدوده ایستگاه های آهنگ تا ورزشگاه تختی
مراسم تست گرم آخرین قطعه از تونل خط 7 در منتهی الیه جنوب شرقی این خط برگزار می شود.

مراسم تست گرم آخرین قطعه از تونل خط 7 در منتهی الیه جنوب شرقی این خط برگزار می شود. به این ترتیب بدنه اصلی خطوط هفتگانه شبکه متروی تهران ( فارغ از بخش های توسعه ای ) از نظر مسیر ریلی - تونلی کامل خواهد شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت راه آهن شهری تهرن و حومه(مترو) روز شنبه ۲۲ شهریور ماه، مراسم تست گرم مسیر پایانی خط ۷ مترو که به معنای تکمیل کل مسیر این خط و همچنین بدنه اصلی خطوط هفتگانه شبکه مترو تهران است، با حضور شهردار تهران برگزار خواهد شد.
این تست به معنای آماده شدن شرایط بهره برداری از تنها ایستگاه باقی مانده خط 7 ( ایستگاه ورزشگاه تختی که آبان ماه افتتاح می شود ) است. همچنین قرار است ورودی دوم ایستگاه مترو آهنگ نیز در همین روز افتتاح شود. ورودی نخست ایستگاه آهنگ ، اسفند ماه سال 1399 بهره برداری شده بود و حالا شهروندان ساکن محدوده جنوبی بزرگراه شهید محلاتی هم می توانند به ایستگاه مترو آهنگ دسترسی پیدا کنند.
روز شنبه در مجموع به لحاظ مسیر ریلی 5200 متر و به لحاظ مسیر تونلی 2 کیلومتر به بخش قابل بهره برداری خط 7 اضافه می شود که آخرین قسمت از بدنه اصلی خطوط هفتگانه شبکه متروی تهران خواهد بود.
برای تکمیل بخش تونلی و مسیر ریلی آخرین قطعه خط 7 مترو تهران، در مجموع 1750 میلیارد تومان و برای ساخت ورودی دوم ایستگاه آهنگ 102میلیارد تومان هزینه شده است.