بازدید سایت : ۸۵۳۷۶
| کد خبر ۲۴۱۳
کپی شد

افزایش ۲۴ درصدی پروازهای نوروزی فرودگاه اصفهان

افزایش ۲۴ درصدی پروازهای نوروزی فرودگاه اصفهان
|

تین نیوز | مدیرکل فرودگاه اصفهان گفت: با توجه به برنامه پروازی ارائه شده از سوی شرکت‌های هواپیمایی از 25 اسفند 92 تاکنون با افزایش 24 درصدی پروازهای فرودگاه نسبت به مدت مشابه سال گذشته روبرو هستیم.
 
 علی قاسم‌زاده با اشاره به موقعیت تاریخی اصفهان و استقبال مسافران نوروزی از سفر به این شهر از آمادگی کامل فرودگاه اصفهان در میزبانی و خدمات‌رسانی به مسافران هوایی خبر داد و گفت: در این راستا تمهیدات لازم اندیشیده شده و سعی بر ارائه خدمات مطلوب و مناسب به مسافران است.
 
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیشترین تقاضای پروازهای داخلی از فرودگاه اصفهان به مقاصد تهران و مشهد است.
 
به گفته وی، نجف و بغداد نیز در پروازهای خارجی بیشترین تقاضا را در این ایام داشته است.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.