بازدید سایت : ۱۴۵۲۷۸
| کد خبر ۱۸۰۱۹۹
کپی شد

کاهش دید افقی پروازهای فرودگاه مشهد را لغو کرد

تمامی پروازهای فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد به دلیل کاهش دید ناشی از مه‌گرفتگی صبح سه شنبه با تاخیر انجام خواهد شد.

کاهش دید افقی پروازهای فرودگاه مشهد را لغو کرد
تین نیوز |

تمامی پروازهای فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد به دلیل کاهش دید ناشی از مه‌گرفتگی صبح سه شنبه با تاخیر انجام خواهد شد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از مهر، تغییر شرایط جوی در مشهد و کاهش دید افقی در این شهر باعث شد تا تمامی پروازهای فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد صبح سه شنبه با تاخیر مواجه شود. 

طبق اعلام فرودگاه مشهد  با کاهش دید افقی امکان انجام پرواز در این فرودگاه وجود نداشته و با مساعد شدن شرایط جوی و دید مناسب پروازها طبق برنامه از سر گرفته خواهد شد.

از مسافران خواسته شده برای جلوگیری از معطلی پیش  از عزیمت به فرودگاه طی تماس با اطلاعات پرواز از طریق شماره ۱۹۹ یا شماره مستقیم ۳۳۴۰۰۰۰۱ از وضعیت پرواز خود اطلاع حاصل کنند.

همچنین پرواز ساعت  ۸:۵۵صبح امروز ایران ایرتور به مقصد تهران نیز باطل اعلام شد.

 

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.