بازدید سایت : ۴۶۵۱۴
| کد خبر ۳۰۰۴۶۴
کپی شد

فردو قبلا تخلیه شده بود؛ هیچ تشعشعی گزارش نشده است

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی گفت: با اطمینان عرض می کنم، آنچه ممکن بود برای مردم خطرآفرین باشد، قبلا تخلیه شده بود و هیچ تشعشعی گزارش نشده است.

فردو قبلا تخلیه شده بود؛ هیچ تشعشعی گزارش نشده است
تین نیوز |

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی گفت: با اطمینان عرض می کنم، آنچه ممکن بود برای مردم خطرآفرین باشد، قبلا تخلیه شده بود و هیچ تشعشعی گزارش نشده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، محمد منان رئیسی گفت: بر اساس اطلاع دقیق عرض می کنم که برخلاف ادعاهای رئیس جمهور کذاب آمریکا، تأسیسات هسته ای فردو آسیب جدی ندیده و عمده آنچه آسیب دیده صرفاً روی زمین بوده که قابل احیا است.

وی اضافه کرد: به علاوه با اطمینان عرض می کنم که آنچه که ممکن بود برای مردم خطرآفرین باشد از قبل تخلیه شده بود و بحمدالله هیچگونه تشعشعات هسته ای گزارش نشده است.

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی گفت: در بلوف ترامپ مبنی بر نابودی فردو همین بس که حجم این حملات چنان سطحی بوده که تاکنون حتی یک شهید هم از این سایت گزارش نشده است. اما ما همین تعرض آمریکا را هم به معنای ورود مستقیم آمریکا به جنگ تلقی می کنیم و حالا این ایران است که تعیین می کند چطور و به چه نحو پاسخ این حماقت آشکار آمربکا را بدهد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.