بازدید سایت : ۱۰۱۵۶۹
| کد خبر ۲۹۶۴۴۳
کپی شد
نایب رییس کمیسیون عمران مجلس:

پدیده مُهرفروشی در نظام مهندسی وجود دارد

نایب رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: خدمات نظام مهندسی، خدمات واقعی نیست و مردم از این موضوع گلایه دارند؛ پدیده مهر فروشی در حوزه نظام مهندسی وجود دارد و در برابر هزینه هایی که به مردم تحمیل می شود، خدمات واقعی ارائه نمی شود.

 پدیده مُهرفروشی در نظام مهندسی وجود دارد
تین نیوز |

نایب رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: خدمات نظام مهندسی، خدمات واقعی نیست و مردم از این موضوع گلایه دارند؛ پدیده مهر فروشی در حوزه نظام مهندسی وجود دارد و در برابر هزینه هایی که به مردم تحمیل می شود، خدمات واقعی ارائه نمی شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، محمد منان رییسی روز پنجشنبه در جلسه نظام مهندسی در استان کرمان اظهار داشت: البته می پذیریم که تعرفه ها در نظام مهندسی واقعی نیست و شاید یکی از دلایل واقعی نبودن خدمات نیز همین مساله باشد.

ارائه پیشنهادهای نظام مهندسی به مجلس

وی افزود: قانون نظام مهندسی در حال اصلاح است و پیشنهادها را باید به مجلس بیاورید تا با ظرفیت مرکز پژوهش ها و کمیسیون عمران آنها را بررسی کنیم و در حد امکان کمک شود.

تحلیل رفتن سرمایه اجتماعی نظام مهندسی

نایب رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هیچ چیز برای یک سازمان مهمتر از سرمایه اجتماعی آن نیست و سرمایه اجتماعی نظام مهندسی در حال تحلیل رفتن است.

وی ادامه داد: همکاران نظام مهندسی پیشنهادهای خود را بیاورند تا به صورت متعادل و متقارن حقوق مهندسان و مردم رعایت شود و طرفین رضایت نسبی داشته باشند.

متناسب نبودن شهرسازی با تمدن اسلامی و ایرانی

منان رییسی همچنین با اشاره به سابقه تمدنی شهرهای کشور تصریح کرد: شعار انقلاب ایجاد تمدن نوین اسلامی و ایرانی در جغرافیای ایران بود و اگر بخواهیم این تمدن را پایه گذاری کنیم سخت افزار و فیزیک متناسب با این تمدن را از خود به جا بگذاریم.

وی خاطر نشان کرد: بخش بزرگی از ساختارسازی تمدنی به دوش مهندسان ماست که به شهرهای ما فیزیک می دهند و کالبد شهر ما را معرفی می کنند، البته بخش دیگری به راه و شهرسازی، دولت و شهرداری بر می گردد.

نایب رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با گذشت ۴۶ سال از پیروزی انقلاب اسلامی خروجی ما در صنعت ساختمان، معماری و شهرسازی متناسب با تمدن اسلامی و ایرانی چه بوده است؟؛ چیزی که ما در شهرها می بینیم تناسبی با بنیان های انقلاب اسلامی ندارد.

وی تاکید کرد: ما نه ایرانی و اسلامی ساختیم و نه تمدنی اندیشیدیم؛ اگر بگویند خروجی شما مهندسان و دولت ها در سال ۱۴۰۴ در این سرزمین فاخر چه بوده، پاسخ قانع کننده ای نداریم که جای تامل جدی دارد و باید آسیب شناسی شود.

منان رییسی افزود: باید این موضع از مقاله ها و دانشگاه به عرصه اجرا و نظارت بیاید تا ما بتوانیم به معماری و شهرسازی خود افتخار کنیم.

حل مشکل مسکن مرکز استان با الحاق ۲ هزار هکتار زمین

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: یکی از مشکلات ما قوانین و بخشنامه های خلق الساعه است که مار بیچاره کرده؛ قریب به ۷۰ هزار مستاجر در شهرستان یک میلیون نفری کرمان داریم که ۲۵ هزار نفر از آنان پالایش شده اند و بقیه هم قابل پالایش هستند.

شهباز حسن پور تصریح کرد: بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر مهمان ناخوانده در شهر کرمان داریم، هنر ما این است که سد راه مردم نباشیم، زیرا دولت ها در مسائل اقتصادی ناکارآمد هستند و مردم رضایتمندی کمی از ساخت و ساز در کشور دارند.

وی اظهار داشت: در روستا و شهر مشکل زمین داریم، چرا در یکی از روستاها چند صد هکتار زمین قابل الحاق است اما در شهر کرمان ۱۰۰ هکتار امکان الحاق زمین وجود ندارد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: در کرمان تا ۲ یا سه هزار هکتار زمین الحاق نشود، مشکل مسکن در این شهرستان حل نمی شود.

وی همچنین با اشاره به مشکل نیازمندان برای تامین مسکن تاکید کرد: یک هزار و ۵۰۰ خانواده زیرپوشش کمیته امداد در کرمان مستاجر هستند که کمک هزینه کرایه خانه آنان فقط یک میلیون تومان است.

لزوم اختیارات بیشتر به نظام مهندسی

وی افزود:۱۵ هزار نفر در استان کرمان عضو سازمان نظام مهندسی که اغلب جزو فرهیختگان هستند و با توجه به اصلاح قانون نظام مهندسی، اختیارات بیشتری به این جامعه واگذار شود.

قانون نظام مهندسی جامع الاطراف باشد

رییس سازمان نظام مهندسی استان کرمان نیز گفت: با توجه به اصلاح قانون نظام مهندسی باید قانونی وضع شود که جامع الاطراف باشد و منافع جامعه را ببینند، زیرا ما به خاطر بخشی از جامعه منافع بخش دیگری از جامعه را فدا می کنیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.